måndag, december 02, 2013

Längtan

I lördags kände jag första gången på länge en olidlig längtan efter att få springa. Det värkte riktigt i kroppen. Att få kuta hårt, ta ut sig, känna spänst i benen, hållning i ryggen och sedan, sedan stämpla in genom dörren och kollapsa av utmattning på dörrmattan.

Nog för att jag kan känna mig rätt uttagen och färdig för lite kollaps nu också, men det är inte riktigt samma känsla av prestige och fananamma då det kommer sig av att man gick upp för trapporna eller att man tog sig från köket till vardagsrummet utan att pausa.

Och på tal om längtan, vi har fulla 37 veckor idag förresten. Det lär ska innebära att det finns en helt färdig liten människa där inne. Som kan dyka upp när som helst! Vi längtar sååå att få träffa den lilla gosen.


Fua Formgivare kommenterade förresten med ett ypperligt tips (tack för det!) på hur man även kan använda köksbordet jag har till salu: "Det blir ett svinsnyggt soffbord om du tar och sågar av benen till 40cm höjd och målar ramen med mässingspray." Nu har vi själva redan ett soffbord också som jag verkligen inte vill laga bort, men som tips till er andra då om ni inte vill ha ett nytt köksbord så kan ni alltså få ett nytt soffbord istället. Sååå, en sista gång, om du är intresserad av bordet: författa en kommentar, bordet är ditt för 40€ (eller ge ett bud).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar