fredag, maj 30, 2014

T-2

Snart börjar det hör ni! FITNESS FIGHTEN! 2 dagar kvar! Har fått mitt matprogram och det känns... överväldigande. Det är mycket ätas hela tiden. Hoppas jag kan hålla mig till det. Mat 6 gånger om dagen! Som det är nu äter jag typ frukost, en seeen lunch (inte sällan i form av Amarillo-hamburgare) och till kvällen typ godis, ibland varm mat. Men det är väl, som med det mesta, en vanesak.

Imorgon är det Finlands största maraton som gäller för många, dvs Stockholm maraton! Jag har förstått att det ofta är typ fler finnar än svenskar som deltar i loppet. Fua ska bland andra springa. Vi hejar på henne va?

Mitt eget minne av stockholm maraton är mitt sämsta maratonminne. Eller ja, sämsta och sämsta, resan och sällskapet var ju toppen men vädret var det värsta. Jag brukar tänka att maratonlopp är ett fint sätt att se nya städer på, men i Stockholm såg jag bara marken under mig och ibland, då regnet inte kom som ett skyfall och vinden hade mojnat till 10 m/s, såg jag ryggen på framförvarande löpare.

Lunkade in en sträcka igår också. 6,5km blev det och jag tog mig igenom det på typ 45-47 minuter. Hade ingen klocka med mig utan såg bara på klockan då jag gick hemifrån och sedan, förstås, då jag kom hem igen. 

Syster-Ysters minsting utexamineras från sin yrkesutbildning idag, så det blir kalas ikväll. Ska njuta liteextra mycket av godsakerna ikväll för det blir ju en paus nu på åtminstone 30 dagar. ;)

2 kommentarer:

 1. Tänk va olika man kan vara. Jag äter nästan varje dag 5-6 måltider. Sen lunch skulle jag aldrig klara av. Jag är hungrig jämt! :D
  Men jag minns att jag tyckte det var ätande hela tiden (jämna tidpunkter) och jag förundrades över hur cm och kilon försvann när man ändå åt så mycket. :)
  När jag tränade hemma brukade jag ibland lägg ihop cardio delen i programmet och ta en 20 kilometers tuff löptur utomhus och sen köra styrkan i ett när jag kom hem. Jag tror man kan lite pussla bara slutsumman blir ungefär lika. Samma med maten.

  SvaraRadera
 2. Joo, fast det är nu då jag är hemma och äter frukost klockan nio så är jag inte så hungrig klockan 11-12 ännu utan det brukar dra ut mot 13-15 istället. Medan jag ännu jobbade så var jag vrålhungrig klockan 11. :)
  Menade du förresten 20 MINUTERS tuff löptur? Eller faktiskt 20 kilometers tuff löptur + styrketräning?

  SvaraRadera