söndag, juni 01, 2014

FF dag 1

Inte FöräldraFritt alltså, utan Fitness Fighten. ;)

Dagen har gått  helt ok. Har haft en del på agendan så det blev lite pusslande. Dock tror jag att dagar som denna, då jag vaknar kring 9 så måste jag skippa ett mellanmål, annars äter jag ju långt in på natten. Och det blir väl mellanmålet mellan frukost och lunch som ryker. Ska man månne peta in kalorierna från det mellanmålet i de övriga måltiderna? Måste väl författa ett mejl och fråga...eller har nån av er svar på frågan redan?

Övningarna är simpla men svåra. Jag är så otroligt stel att jag har svårt att göra rena övningar. Eller om jag gör en ren rörelse så är det inte mycket till rörelse om vi säger som så...men det ordnar väl upp sig om ett tag hoppas jag. 

Eftersom jag gjorde träningen hemma idag så blev uppvärmningen och pulshöjande delen (2x10min) att springa på ställe, höga knän samt saxhopp. Ska gå och skaffa mig ett hopprep också.

Dagens konstaterande: Smörgås utan smör är bara gås och det är inte gott.

2 kommentarer:

 1. Sovmorgon till kl 9!!!! Vad är det för lyx? Här stiger vi upp kl 7. Du kan nog bara lämna bort ett mellanmål om jag minns rätt. Tror inte man behöver öka på de övriga för det. Viktigaste är att man äter var tredje timme. Jag offrar inte smöret från mitt knäckebröd. Men vi har låg fett%. Tror nog man får an ända ett tunt lager smör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harkel, host & harkel: Det är ju inte smör om det är lågfett... :P Jag kan inte lägga nåt annat längre. Ja Creme Cheese då, men det är ju typ lika fetthaltigt...

   Ja vi sover ju inte till 9 men jag äter frukost kring då. Vi vaknar allt mellan 7:15-8:30. :)

   Radera