onsdag, oktober 17, 2012

En efterlängtad seger

Yes, yes. Jag vann äntligen idag. Det såg inledningsvis dåligt ut. Kände mig riktigt kass och omotiverad också. Verkade bli ett riktigt äckligt upplägg. Men så efter Ässets seger så vann jag. Sedan vann jag igen. Sedan vann hon och sedan vann jag  den sista omgången. 3-2.

Igår tränade jag benstyrka före BodyCombat-passet. Jag kan gladeligen meddela er att jag kör 160 kg x 8 i fyra serier på benpressen nu! :D Dock hade jag helt glömt bort ben-mördar-delen i combatpasset, så det blev varken snyggt eller kvalitet på den delen denna gång heller. Hur kan man glömma en sån sak? Det gick likadant förra gången, fast då var det på PT:s nåder.

Vet ni vad? 12 h i Tammerfors börjar vara lite obehagligt nära nu. Men jag sticker nog dit ändå, dock med förbehåll för snö. Och om det ser ut att komma över 15mm regn i +2C kan det också hända att jag skippar det. Det är ändå utomhus och jag får ingen officiell tid för det eventuella lidandet. I så fall kan jag spara mig till ett ens lite bekvämare lopp. Men men, det ser man ju nästa vecka hur det blit.

Rätt ensamt verkar det bli också. Alltså inte brist på deltagare, men bekanta deltagare....och hejjarklack...
Näääääh? Nu börjar det här låta alldeles för negativt och martyrigt. 

Det som sker, det sker. 
Eller hur?

4 kommentarer:

 1. Men om det kommer snö, får man komma och köra på skidor då?? Isåfall är jag med! ;)

  Nä men lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du får komma och köra på skidor! Tror dock inte att det kommer SÅ mycket snö ännu i det skedet...dock ser det ut att bli solsken och +3, så det är nog bara att masa sig dit verkar det! ;)

   Radera
 2. No voi kakka att det är just den helgen! Annars hade jag hängt på och sprungit 50km... Nästa år är jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja va synd! :/
   Ja tänk om man skulle nappa en 100km nästa år? :)

   Radera