onsdag, juli 17, 2013

Sockerfri dag 1

Jaha, jag har ju varit sockerfri en hel dag nu då. Det har gått jättebra. Men den första dagen brukar ju göra det också. En dag utan vad-det-nu-än-är-som-man-är-beroende-av klarar 95% av de som ger sig in i djungeln. Jag har inga som helst statistiska fakta att backa upp den där procenten, men det känns som en trovärdig siffra.
Jag har även tränat. Gång på löpband 6 km/h och höjning av lutningen varje 500 m. Från 0-4,8% motlut på en timme. Vilket alltså osökt resulterar i ett 6km:s gångpass. 20 minuter arm, rygg och axelstyrka på det och dagens träning var i påsen. Ett likadant pass formulerade jag även i måndags, fast då med stretch och bastu ännu på det hela.

Det blir en något modifierad Gälin Omelett till middag/kvällsmål idag. Modifieringen är köttfärs i stället för bacon. Tror det kommer att funka dunderbra. 

Dagens träningslåt:
 


...näh, det tränas inte speciellt mycket i denna video. Men det förändrar inte det faktum att är denna låt som gäller idag.

2 kommentarer:

  1. Har precis skyfflat in en puffet, en smoothie, och ungefär 40 smågodis. Så det där med sockerstrejk vore kanske nåt att haka på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heheh, om det känns som att det behövs. Det är i slutändan bara du själv som kan fatta det beslutet. ;)

      Radera