lördag, juni 30, 2012

Semester!

Japp! Det är sant! Jag har två veckor semester framför mig.
Vad ska jag göra då? Ganska enkelt. Sova, träna och sola (om det bjuds på sol).

Vi hade avskedsfest för två kollegor igår och jag drack faktiskt en sockerfri cider och ett glas rött. Och det är okej denna gång tycker jag. ;)

Vi gick igenom sista nya styrketräningsprogrammet med PT:n igår och det var det "lättaste" av de tre. Bröst, rygg och mage. Nu kommer jag att köra hårt på styrketräning och inte mycket annat. Lätta före-frukost-morgonlänkar och sedan styrketräning på kvällen/eftermiddagen. Yes, yes.

Sedan återstår tre veckor jobb - två veckor semester - två veckor jobb - och ja, ytterligare en vecka semester.

7 kommentarer:

  1. Härligt. Då håller jag alla tummar för sol! Jag tycker det brukar vara rätt bra att ha semestern uppdelad - du kommer ju att ha semester mer eller mindre hela sommaren nu! Kul med non-stop loppet också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja sår är det. En gång hade jag tre veckor i rad och den där sista veckan klättrade jag på väggarna. Det skulle kanske vara annorlunda om man hade en sommarstuga, egen gård, eller ens en balkong. ;)

      Ja jag är rätt spänd på loppet. Du sprang visst ett 12h i Trollhättan för något år sedan?

      Radera
  2. Ha en skön semester! SMSade dig igår om det samma men sen märkte jag nummern va lite konstig så vet aldrig om det kom fram. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tack, det ska jag! Nej jag fick inget sms igår. Du skickade kanske till jobb-telefonen med 020-nummern? Det funkar nämligen inte att texta till den.
      Ses vi på lördag? :)

      Radera
    2. Hm, jag tror det blir ruisrock på lördag men är inte helt hundra ännu. Tycker allt e mer eller mindre osäkert för tillfället :(

      Radera
  3. Vad skönt, låter nästan som att du ska ha semester i fler månader när det är uppdelat sådär :) Ha en jättebra semster och njut av att vara ledig! Jag hoppas vi hinner ses då jag kommer till Vasa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur? :)
      Jag ska i alla fall sova utan att ha dåligt samvete fast hela dagen skulle gå åt den verksamheten. :)
      Hoppas vi ses jo, om inte annat kan vi väl luncha?
      Kram!

      Radera