måndag, april 01, 2013

The safety dance...

Jag hyrde några filmer igår.
Den första trodde jag att var filmen The Bridesmaids, men det visade sig vara Bachelorette med Kirsten Dunst och Isla Fisher. Vilket alltså inte är samma film. Hur korkad får man egentligen vara? Men varför i hela friden namn måste de översätta film-namnen till finska? Man blir ju så förvirrad.
Hur som helst. Se inte Bachelorette, den sög.

Den andra hette Heroes & Demons, en samling kortfilmer om vardagens hjältar och demoner. Den var ganska intressant faktiskt. Även här dök Kirsten Dunst upp i en av kortfilmerna.

Den sista var Neverland.  Nästan tre timmar av mitt liv som jag aldrig får tillbaka.

Jag har inte sprungit en kilometer denna helg, ej heller har har arbetat med min psykologi-kurs. Om jag ändå skulle ha funderat över meningen med påsken och varför vi är lediga för att fira den, men nej, det har jag heller inte gjort. Planlös ledighet passar nog inte riktigt mig. Jag får inget till stånd. Det ska bli så otroligt skönt att få återgå till jobbet, träningen och vardagen imorgon. Men först, ska jag chilla lite. ;)

Vilket osökt leder till valet av rubrik. Min kompis Sanna introducerade The Safety Dance för mig för ett antal år sedan genom att sätta upp youtube-videon på facebook, hade aldrig hört den förr. Jag drog genast på smilbanen då den började spela och jag såg videon och tänkte "vad är det här?". Den hade nog sorts insider innebörd också för Sanna om jag minns rätt. Men det är i alla fall en glad trudelutt som man lämnar och nynna på efteråt och som jag vill dela med mig av idag. 
Lite småmysig och skoijg, precis som Sanna. :)

4 kommentarer:

 1. Sötnos! Den HAR en insider innebörd! som egentligen går ut på raden "because your friends don't dance, and if they don't dance well they 're .. no friends of mine" :D Och betyder väl ungefär att man vill umgås med folk som är villiga att joina i en fuldans i alla lägen :D Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Av ren nyfikenhet måste jag fråga vad det är för psykologikurs du går?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Psykologins grunder 25sp via Jyväskylä Öppna Univerisitet, på finska. :)

   Radera