lördag, oktober 26, 2013

Tagen på sängen...

Jag kommer in genom dörren efter att ha varit och hälsat på mamsen och hennes sambo. Fram hoppar ett antal barn och ropar glatt "Yllätys!! Överraskning!!". Jag tänker först "Vems är de här barnen?" tills jag inser att det är ju mina vänners barn. Fram hoppar ännu fler personer med kameror i högsta hugg som skrattar och tjoar och tjimmar. Och jag börjar bara gapskratta! Vad i all världen är det som händer? Och så möts jag av 


Hemmet är fullt av ballonger och tända ljus och dukat bord med alla tänkbara godsaker. Vänner, familj och barn. Jösses! Minns inte att jag nånsin skulle ha blivit så överraskad. Och då har de överraskat mig två gånger tidigare under åren de här tjejerna... Nu i efterhand förstår jag varför vissa betett sig något märkligt de senaste dagarna, men inte så att jag skulle haft nån som helst aning om nånting.

Jag har just nu inga egna bilder från festligheten men jag plåtade några presenter. Kolla bara:


Underbara älskade kvinnor! 
Tusen tack!

2 kommentarer:

 1. Grattis, spännande och roliga tider för er! Jag fick också en överrasknings babyshower då jag väntade Elliot, tror jag satt och gapade halva kvällen. Var helt aningslös innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt spännande! :)
   Ja jag blev helt ställd. Men sjukt kul! :D

   Radera