söndag, november 03, 2013

Sängbygge och jubileum

Yo!

Lite tråkigt att att det verkar bara bli ett inlägg i veckan just nu, men jag vill liksom inte riktigt hinna med. Och då jag skulle hinna så är jag så trött, utmattad och trög i skallen efter allt det jag gjort då jag inte hann...

Hur som helst. Jag har byggt vår Ikea-säng nu och efter en hel del pusslande och vila och mera pusslande och möblerande så är den färdig och har hittat sin plats i vårt lilla lilla sovrum. 

Då man är ensam som bygger är det åter en gång bra med böcker.
 Litteratur, inte endast till stöd för intellektet.
Färdigt!
Stora lådor med mycket förvaringsutrymme.


Ja och så har jag varit på 50-års jubileum. Det var två föreningar som firade, men nu minns jag inte om båda faktiskt firade 50 verksamma år eller och det bara var den ena. Fest skulle det bli i alla fall. 

"Aftonklänning" stod det på inbjudan. Jag ryms inte in i de aftonklänningar jag har och jag hade inte speciellt stor lust att sätta nån större summa på en "ordentlig" preggo-aftonklänning som jag kanske aldrig behöver/får använda mer och utbudet på maxiklänningar är inte så hävt just nu. Men. Cubus levererade. En väldigt stilig skimrande långklänning för 30 euro. Den sitter ju lite annorlunda på mig eftersom jag har lilla magen där under, men jag tycker det gick fungerade rätt hyfsat så här också...

Nu är det så att en del är menade att stå framför kameran och andra ska stå bakom. Jag hör definitivt till de som ska stå bakom kameran. Vad är det där för en min? Jag kan liksom inte se avslappnad och normal ut på bild...
Nå väl, jag gillar faktiskt hellre att ta bilder än att vara med på dom. Är aldrig nöjd med bilderna som t.ex. jag försöker få min sambo att ta, så det funkar gott med att själv vara den som står bakom kameran.
 
Och så håret. Inget märkligt, lite tupera och volymaster och ett diadem. Halsbandet är även det från Cubus.
 Och den där märkliga minen igen...ser ut som om jag försöker le, hålla mig för skratt och få till nåt sorts plut, och allt ska ske på en och samma gång.

Inkommande vecka blir att tömma skåp. Tömma som om vi flyttade till ett nytt hem. Allt som inte används åker till loppis till nån som kanske köper det och använder det.

2 kommentarer:

  1. Nejmen va fin du var! :) Very classy! ;) Snygg klänning! Och söt som alltid förstås. Gillar dig framför kameran!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jenny! Det var snällt sagt! :)

      Radera