söndag, april 18, 2010

Då kör vi igång!

Sov hur länge som helst idag och det var sååå skönt alltså! Och tack vare att man sovit så länge så slapp man se snö-j*velskapet som tydligen regnat ner i mängder från skyarna tidigare idag.

Hur som helst var det dags att köra igång träningen igen. Har inte tränat (med undantag för konditionsprovet i fredags) sedan i tisdags. Jag var fast besluten på att springa milen idag så det var bara att klä på sig och snöra skorna.
Det var väldigt nära att det skulle ha blivit en avsevärt kortare länk i alla fall för det kändes så himla tungt att lunka sig fram. Men hastigt tänkte jag "Näe Liza, nu tar du dig samman och lunkar vidare och där med basta!" och då är man väl nog illa så tvungen att lyssna va? :)

Tummen upp för dagens mil som efter lite ovisshet ändå blev av!
Hur spenderar ni en söndag som denna?

P.S. Jag har nog svarat på kommentarerna till nedanstående inlägg men av någon anledning har inte antalet kommentarer ökat trots det. D.S.

6 kommentarer:

  1. Jag har oxo tränat, på en Crosstrainer på gymmet denna gång. Det var första gången jag testade, så jag misstänker att jag är "limin" imorgon.

    Så har jag köpt en cykel, som får spargrisen att spricka av ilska. Men ska man vara med i cykeltävling så ska man :)

    Just nu sitter jag och väntar på att riset ska koka färdigt, så att jag får nå mat i magen.

    Sen vad som händer resten av söndagen är upp till Ödet :)

    SvaraRadera
  2. Tomas: Låter som om du haft en ypperlig söndag, förutom att spargrisen är ilsken då förstås! :) Hoppas din söndag fortsätter i skön anda! :)

    SvaraRadera
  3. Jag har bara ätit och ätit och ätit idag, liksom resten av helgen. Så jag känner mig som en uppblåst ballong och väntar på att få sticka iväg och träna imorgon efter jobbet:)
    Men så har jag lämnat in mitt examensarbete för språkgranskning också, så lite nytta har jag ju gjort!

    SvaraRadera
  4. Jag har studerat och dragit lätta intervaller och det gick riktig fint. Det känns lite knasigt ännu i knät så inte vågar jag dra på full ut inte men...

    SvaraRadera
  5. Linda: Åhh, visst är det skönt då man lämnar in den? Det är nästan som att lämna in den påriktigt då man lämnar in för språkgranskning. Inte mycket kvar nu! :D

    Cecilia: Det låter ju bra att det går fint. Håller tummen att det fortsätter så och blir bara bättre och bättre!

    Jenny: Tack, snälla! :)

    SvaraRadera