lördag, juni 12, 2010

New bag

Jag och handlade lite stuff inför morgondagen (och kommande dagar)

Med andra ord, ett par kompressionsstrumpor och ett stycke löpar-ryggsäck!

Tycker dock att väskan kunde komma med en instruktionsbok, den har ett antal snören som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med...

Väskan verkar stabil, lätt och bekväm och jag har mycket höga förväntningar på den! Nån som har en likadan och kan ge en recension?

5 kommentarer:

  1. Jag kan inte ge någon recension, väntar på din. Jag har funderat på att köpa både kompressionsstrumpor och löparryggsäck. Är dock lite osäker på ryggsäcken, kan det verkligen vara bekvämt?

    SvaraRadera
  2. Jill: Den här ryggsäcken tror jag att är det. Går absolut inte att jämföra med en "vanlig" ryggsäck. MEn jag ska nog avge rapport så fort jag provat den!
    Dock är man lite illa så tvungen att ha en ryggsäck om man ska börja ge sig ut på 3-timmars löpningar! Man behöver vatten och stuff! :)

    SvaraRadera
  3. Jag har två olika Haglöfs ryggor, och den mindre är lite liknande den som du har. Gillar min stehårt; det enda som orsakar problem är att remmarna är lite tighta på axlarna mot halsen så jag får skavsår på nacken om jag inte har halsduk under; men med en halsduk på har jag inget att klaga på. Har du en vätskepåse också? Jag borde komplettera min med en sån.

    Ska bli kul att läsa recension om din rygga, jätte läcker färg!

    SvaraRadera
  4. Sofie: Nej jag har ingen vätskepåse...Hur skiljer en sådan sig från en flaska? Eller är det "bara" bekvämare med en sådan? Tror inte jag ens sett en dylik. Jag skulle gärna ha nåt som har ett långt sugrör eller dylikt så man inte behöver ta av sig väskan varje gång man ska dricka... :)

    SvaraRadera
  5. Ser ut som en hel del snören! Jag skulle bli så förvirrad. ;)

    SvaraRadera