lördag, november 17, 2012

Kickstart

Körde igång dagen med Ainos Spinning! Vi spelade Badminton i veckan också. Blixten mötte Ässet och förlorade 3-1.

Före jag for iväg på spinning så snubblade jag in hos Kaaja. Hon är orsaken till att jag blev "tvungen" att sätta in ett litet arm-pass efter spinningen.
En bild säger mer än tusen ord.


Lokala eller bekanta riktiga människor som ännu till är ens vän har seriöst mycket högre motivationsfaktor än "nån" muija (=brud/tjej) på nån av Nike/Adidas/Rebook/Puma/osv. reklam. För mig funkar detta i alla fall mycket bättre. En person som t.ex. sysslar med elnät på dagarna, umgås med vänner, pojkvän och ibland träffar nya vänner på fritiden OCH som ger hälsan den uppmärksamhet den förtjänar. Dessutom är hon så sanslöst rolig!

Kaaja: U Rock!

Thumbs up & Hugs & Kisses!

11 kommentarer:

 1. Den starten kompenserade för badminton förlusten. Och jag kollade också med beundran på den bilden Kaaja hade lagt upp på sig blog. Vilka muskler alltså!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gjorde det verkligen! Snart har jag så starka armar att den där fjäderbollen ryker rakt genom väggar så jag får in en smash! :)
   Kaaja e starkast i världen! :)

   Radera
 2. Min M sa igår att han gått på samma klass som du i lågstadiet! Liten värld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå söta öde! Verkligen! Jag kände inte igen honom på dina resebilder eftersom man inte ser honom på så nära håll på bilderna, och så ser han ju lite vuxnare ut än han gjorde för över 20 år sedan. :) Men nu då du sa det så ser jag klart och tydligt. Om jag minns rätt så har min sambo och han också spelat i samma juniorlag. Vill minnas att jag sett honom på nåt av lagfotografierna.
   Världen är fascinerande liten! Roligt! Hälsa med dig!
   :D

   Radera
  2. Jo det här är sannerligen en ankdamm. En av Amandas förskolekompisars mamma är också från samma klass (Vasa). Helt galet! :)

   Radera
 3. Tack vännen! Nu blir jag generad. Men tänk hur det kan vara. Jag tänkte inte att bilden var något speciellt. La bara upp den för att peppa mig själv i det jag gör nu. Härligt om den fungerade på dig också! Det är bara hårt arbete bakom. ;) och... No, YOU rock!!

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara hålla med om att vanliga vänner faktiskt motiverar och inspirerar mig mer än tjejerna på de stora märkenas reklam gör. Konstigt med sant. Kul att nån annan tycker lika! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? :)
   Och visst taggar reklamtjejerna också, men de är inte lika verkliga som en vän eller bekant som man känner som är en helt vanligt människa men som också lyckats med samma sak (om inte bättre just därför att de har ett vanligt liv vid sidan om också) som reklam-tjejerna.

   Radera
 5. Ja hjälp, den där armen skulle jag gärna ha! Sjukt snyggt!

  SvaraRadera