torsdag, juni 27, 2013

Midsommar-Recap

Det har gått nästan för länge sedan jag skrev nåt vettigt här att jag inte vet vad jag ska skriva nu...

Midsommarn var över på två röda sekunder och jag hade inte ens nån kamera med mig. Vinterpälsen fick jag bort i alla fall. Den måste man få bort senast under midsommarhelgen. Annars är man en seriös mes, och då menar jag inte fågeln. 

Bjuder på några instagramkompilationer från midsommarn. 
Bilderna är inte mina egna utan tillhör en vän.
 Inte kanske den sexigaste versionen av mig här ovan till vänster, men nog är det jag alltid. 

Gällande Run for the Sun så har jag 10km kvar till 100km för Juni. Jo, det finns de som springer den sträckan på en vecka, men för mig är det en riktigt fin start på min återfunna löparglädje. Jag har missat 7 löpdagar i juni, vilket nog är förkastligt med tanke på hur kort sträcka man egentligen var "tvungen" att dagligen få in. Men, gjort är gjort. Jag kommer absolut att få in mina 100 km och det betyder att min en kollega får äran att bjuda mig på lunch! 

En av mina löparrapportshälsningar kom faktiskt med i Coach Jeffs Podcasts. Om ni vill lyssna på den så finns den här. Spola fram till 18:24 om ni inte orkar höra på allt annat. ...och ja, jag hade missat lite i mina beräkningar av soltimmar. Jag hade summerat till 15 timmar då det egentligen var frågan om närmare 20 timmar. Vet inte hur jag tänkte där, har aldrig varit vidare bra på huvudräkning. Nåh, det är ju inte så att jag livnär mig på mina sifferkunskaper...
...ehrm ja ja, men i livnärandet får jag faktiskt använda dator och kalkylator, så det ordnar sig. ;)

Ha det gott idag!

4 kommentarer:

 1. Oj nej! Då är jag en mes. Brukar nästan varje år hoppa i sjön kring vappen, men det har inte hänt i år. Jag måste nog fara snart, det är ju massor med människor på stranden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är du ;)
   i med dig nu bara! :D

   Radera
 2. Jag sällar mig också till messkaran. Eller ja, jag simmade ju i Kroatien i maj, men i Finland har jag inte prioriterat att ta mig till stranden och midsommaren spenderades ganska långt från havet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Kroatien räknas inte. Före utgången av Juni ska du väl hinna i va? :)

   Radera