söndag, juni 02, 2013

RFTS dag 1

Run for the Sun fick en riktigt bra start. 11,8 km lunkades in i två etapper. 5,6 km ut till Gerby, där blev det lite paus och skydd från åska och spöregn, med kaffe och mammas hemlagade pizza. Sedan 6,2 km tillbaka hemåt. Luften var syrerik men kändes ändå lite tryckande. Och det var inte så konstigt med tanke på det grymma blixt-och-dunder-vädret som rasade mellan kl. 22 på kvällen och långt in på småtimmarna på söndag morgon. Snacka om urladdning!

Efter löprundan var gick vi och kollade på Hangover III och sedan testade vi den nya Mexikanska restaurangen Wazaca. Filmen var helt ok, lite annorlunda än de två första på det viset att det var ingen egentlig baksmälla inblandad. Dock tyckte jag nästan att de absolut sista ca 3 minuter var bäst i hela filmen. Restaurangen var inredd ganska så som man kan tänka sig att en mexikansk restaurang ser ut. Plus-poäng för bil-bordet man kunde sitta och äta vid vid ingången. Det var en gammal Volkswagen skåpbilsfundering. En sån där hippie-volkkare. 


Maten var bra tyckte jag. Kryddig. Jag är inte van vid kryddig mat så för mig var det i alla fall helt perfekt styrka i kryddningen, inte så att man börjar svettas men ändå så att man reagerar. Jag åt svärdfisk för första gången i mitt liv och tycket mycket om det. Personalen var väldigt trevliga och artiga men verkade inte riktigt veta vad de höll på med. Vilket alltså alla gånger ändå är att föredra framför en personal som vet exakt vad de håller på med men är snorkiga och otrevliga i stället.

Idag borde man få in nästa 1,6 km då. Vet inte i vilket skede detta ska avverkas men avverkas ska det.

4 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt blandning av löpning, socialiserande och mat. Hur var Hangover III? De brukar ju inte vara så djupa, men tyckte både ettan o tvåan var löjligt roliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var helt ok. Jag håller fortfarande fast vid att ettan var bäst. Men trean var lite annorlunda, vilket ändå var tur att de inte i princip kopierat ettan rakt av som de gjorde i tvåan. Ingen baksmälla dock, utan att avslöja något väsentligt. Men absolut sevärd då man sett de andra filmerna. :)

   Radera
 2. Fick samma intryck vid restaurang, en hel del personal, men ingen visste riktigt vad dom gjorde. Ja, kocken kanske ;)helt bra mat.

  SvaraRadera