lördag, juni 01, 2013

Maraton-day & Run for the Sun

Jag vet sjukt många som ska lunka The Lunk idag. Stockholm Marathon 2013! Tyvärr ser väderprognosen lite slö ut med regn mest hela dagen, men det med temperatur kring +14...+16C och väldigt måttlig vind på 3-4m/s så är det kanske inte fullt så obehagligt.
Vi har bland andra:
Mammaspring
Kaaja (Bisseboss)
Bring on the Challenge
Fua
Heidi
Maratonmamman
och naturligtvis mannen som faktiskt tatuerat loppet på sin högra arm, LöparJanne

Jag önskar er och alla andra som springer idag ett alldeles alldeles underbart lopp fyllt med bra feelis och kämparglöd. Vi hejjar alla på er, hela vägen!

Själv har jag varit sjuk nästan hela veckan. Kraftigt illamående, grym huvudvärk och totalt utmattad. I tisdags dök det även upp en massa röda utslag i nyllet på mig. Såg ut som fräknar, bara att illröda till färgen. Men de har även försvunnit nu. Och jag mår även bra nu. Sockervärdena var fine, så diabetes var det inte i alla fall. Tur det.

Hur som helst, Run For the Sun börjar idag så jag ska springa minst 1,6 km. Hoppeligen lite längre.

Jag utmanar er alla att ens inofficiellt haka på denna grej. 1,6 km om dagen myslunk klarar vem som helst, en del kanske t.o.m. går snabbare än lunkar. Sak samma, det viktiga är ju att man deltar och har roligt! Hejja hejja!


2 kommentarer:

  1. Tack snälla för lyckönskningen, nu gick det inte riktigs som jag tänkt mig, men jag tog mig i mål... Så jag kommer nog bli nöjd efter några dagar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har du nog skäl att vara! 4:08 är sannerligen ingen dålig tid! :D

      Radera