fredag, mars 15, 2013

Semester betyder mera träning!

Ou yes gott folk. Så är det, ju mera fritid man har desto mera tid kan man sätta på träning.

Igår sprang jag en liten liten 30 minuters länk på 4,4km.
Följt av 45 minuter fysioterapeutisk styrketräning för axlar och övrerygg. Alltså mega-lätta vikter eller inga vikter alls och nästan oändligt många upprepningar (=30) i tre serier för varje rörelse.
Och detta ännu följt av 20 minuter Fustra träning för just axlar och framparti.

Idag fick jag in 2,5km (23 minuter) rask gång på löpband inklusive höjning av lutningen med 0,6% varje 500 m innan ett 55 minuters Body-pass under ledning av Aino på LadyLine.

Senare ikväll blir det 60 minuter Badminton mot Ässet.

This is how we roll!

7 kommentarer:

 1. Snygg layout! Orange är en favvofärg.
  Ah du har börjat med fustra, intressant. Har själv provat men fastnade inte riktigt för det.
  Och javisst, ledig tid= mer tid för träning (aka det bästa :D)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är en fin färg. Klar och pigg! :)

   Jag har inte börjat börjat med Fustra, så där med PT alltås. Jag gick två demo lektioner och har gjort nu tre övningar som jag känner att är väldigt effektiva och på sin plats för mig.
   Jag skulle dock gärna ta ett sånt där paket, men det är lit för dyrt för mig just nu.

   Radera
 2. Nice! Ja, vad är det annars för vits att ha semester om man inte satsar extra mycket på träningen just då? Vad har du annars för träningsmål i år? Jag väntar på inlägget. Visst var det så att du skulle till HCR?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inga målsättningar just nu. Har du nå förslag? :)

   Planen var HCR på 1:40 i Maj, men så blev jag gravid så jag skippade den planen eftersom jag skulle varit i 8:e månaden då. Sedan fick jag missfall i vecka 10 i mitten av december och blev väldigt deprimerad efter det och har inte orkat bry mig i något förrän nu den senaste tiden.

   Livet går vidare. Som en ångvält. Fast hur man försöker kämpa emot så går livet vidare. Och vill man inte vandra med livet så lämnar man bara som ett pressat och urlakat spår på vägen där det dragit fram. Det tog en stund innan jag kunde acceptera det, men då det kommer till kritan så vill jag inte vara olycklig så jag försöker ta dagen som den kommer och inte älta det som varit. Finns ändå inget jag kan göra åt det. Och som tur är har man familj och vänner som pumpar liv i en då man inte själv orkar. :)

   Radera
  2. Oj nej, så fruktansvärt. Men fint att du börjar se ljuset, what doesn't kill you makes you stronger. Ibland går saker och ting inte som man planerat.

   Men målsättningar, ja du, det är inte det lättaste. Nog kommer du säkert på något. Kanske fortsätt att vara underbar!

   Radera
 3. Jag har inte missat att du börjat skriva igen och jag har nog läst men inte kommenterat för att jag tycker att det är så jobbit att kommentera via telefonen. Det blir bara felstavat med mina feta fingrar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh! Ingen fara på taket Cecilia! Men gulligt att du ville förklara dig! ;)

   Radera