måndag, maj 11, 2009

Firmalänk och semesterväder

Jag fick ju dra firmalänken idag igen, ingen dök upp dock men jag sprang en runda ändå! 7km avverkades på 44 minuter -> 6,3minuter per kilometer med andra ord = ganska lugn takt. Även om jag skriver lugn takt så kändes det verkligen inte som lungt idag, men det kan ju inte vara lätt allt för ofta heller va? Har inte varit på någon långlenkki på väääldigt länge och den kommer nog inte att bli av denna vecka heller, vilket är väldigt synd men jag åker på semester till Kreta på torsdag och fast jag har för avsitk att träna under semestern tänker jag inte springa några långlopp där!

Femdygnsprognosen för Kalives ser förresten lovande ut :) (Bilden = hotellet vi ska bo på)
http://www.holiday-weather.com/kalives/five-day-forecast.html


Jag har faktiskt ännu inte heller fått skaffat mej en reseförsäkring...men imorgon tror jag nog att det blir av! ;)

Nu tror jag bestämt att jag ska tvätta lite kläder!

Ha det!

2 kommentarer:

  1. Jag betalar nog allting själv förutom bilförsäkringen och skatten! Det är därför jag inte fattar vad folk gör av sina pengar:) Tjänar mer än jag, har många vardagskostnader som är lägre, och ändå inte lyckas få det att gå runt. Det är mystiskt!:)

    Hääärligt med semester förresten, för här vill ju tydligen inte temperaturen stiga nåt.

    SvaraRadera
  2. Jo, en liten semester på två veckor har jag från och med första juni. Men det blir ingen solsemester för mig, utan en stockholm-resa och några dagar i södra finland får duga:)

    SvaraRadera