måndag, november 29, 2010

Vet ni...

...vad jag blir utomordentligt irriterad på ibland?

Jo, då jag än en gång hittar en ny drop-dead-gorgeous löpsko, så finns den endast för män!!!!!
Jag menar för tusans all hopplösa stjärnor, supernovor och röda dvärgar!!!
De flesta män bryr sig nada i om deras skor är estetiskt vackra eller inte, än mindre skorna de dunsar runt i.
Och fatta, skorna är R O S A/ R Ö D A,
for men.
Shoot me liksom.

8 kommentarer:

  1. Nååå, hå, hå, hååå... Nu tycker jag du generaliserar lite om män och likgiltigförklarar oss. Varför skulle vi inte bry oss om hur våra löpskor ser ut? Jag upptäckte värsta klädsnobben i mig själv i våras när jag köpte ny cykel och började cykla "på riktigt". Då kunde jag inte ha vad som helst på med för det skar sig med cykeln. Dyrt blev det... :)

    En annan sak är kanske att vi inte talar om det lika mycket...

    SvaraRadera
  2. vad e skillnaden på dam å herr skor?

    SvaraRadera
  3. Precis! Har många gånger konstaterat att det görs mycket snyggare skor åt män än åt oss kvinnor, orättvist. Jag vill också ha en massa fina skor att välja mellan!:)

    SvaraRadera
  4. Tomas: Ok, jag kände nog detta på mig medan jag plitade ner bokstäverna, men jag ville bara ta fram en poäng. För jag vågar svära på att det är tusenfalt viktigare för de flesta av världens damer (än för de flesta av världeens män) att skorna är vackra...

    JohannaB: Det att minsta skostorleken är 8, dvs 40. :/

    Heidi: Exakt! Och jag har aldrig fattat varför de måsta vara vita? De blir ju ändå helt smutsiga och gråa efter några gågner...

    SvaraRadera
  5. Ja, Liza. Nu generaliserar du verkligen. Jag sökte genom hela internet när Kim fyllde år för att hitta rosa sneakers åt honom (som han tjatat om många gånger). Till sist hittade jag Nike Id-skorna som man fick designa helt själv.
    Är det faktiskt så att det görs snyggare skor åt män? Det har jag aldrig upplevt. :D Fast, jag har ju kollar ju mest på högklackade skor jag då också förstås... ;)

    SvaraRadera
  6. JennyH: Okej, jag vet. Jag beklagar generaliseringen. OCh ja,det görs snyggare skor till män. Åtminstone Asics' vad jag kollade nu senast. De är oftare mera färggranna än damernas. Gå in t.ex. på: http://www.asics.fi/running/products/footwear/
    Så ser du vad jag menar...Kanske inte inte regnbågens alla färger, men mera färger för herrar.
    T.ex.: Nimbus, SkySpeed, Gel Arctic, Moriko, Torana (finns inte ens för damer) och Gel-Enduro..

    SvaraRadera
  7. Hmm. Nu generaliserad du verkligen. Men om jag ska fortsätta på den linjen så har jag för mig att män spenderar mer pengar på sina hobbys än vad kvinnor gör och är mera noga med hur saker till deras hobbys ser ut än vad kvinnor är.

    SvaraRadera
  8. Kaaja: Ok, ok, jag generaliserar (har jag ju erkänt redan två gånger...)! ;)
    Och ja, du har säkert rätt som du säger, men jag tror dock att männen är mera fokuserade på specsen än färgen på skon i jämförelse med kvinnor...

    Hursom, jag vill bara att kvinnorna OCKSÅ ska få ha snygga, vackra och färgranna skor medan man trampar asfalt (eller vad man nu gillar att göra...)!

    SvaraRadera