torsdag, juni 05, 2014

FF dag 5 - om maten

Även idag blev träningen avklarad redan på förmiddagen! Det är grymt skönt att ha resten av dagen "ledig" utan att behöva tänka på att man "måste" hinna träna ännu. Blir ni förresten galna av folk som använder sig av citationstecken hela tiden eller överhuvudtaget?

Maten är faktiskt inte så dum. Jag är inte speciellt förtjust i kyckling (för man "får" ju inte äta nåt annat än kyckling då man räknar kalorier ;) ) så jag var lite oroad de två första dagarna att jag inte kommer att klara av det här då maten i så fall blir enformig. Men man får toppen recept från World of Shape med alla former av kött. Idag blev det lax och portionen ser ut så här


Det ser faktiskt rätt lite ut i jämförelse med de övriga portionerna jag fått, det beror på att laxen är mindre till vikten då "den är så fet". Den vita såsen till höger är 2 msk kvarg, lök, salt och peppar. Gryyymt gott komplement, som jag aldrig i mitt liv skulle ha kommit att tänka på (alltså att använda kvarg), till de torra och ibland träiga grönsakerna och kornen (jag använder korn i stället för ris eller bulgur).

Idag har jag inte varit hungrig ännu en enda gång. :)

2 kommentarer:

  1. Jag minns jag åt mycket räkor och ris + grönsaker med mycket citronsaft på. Blev en fräsch sallad. :)

    SvaraRadera
  2. Jo tack, dock glömmer jag de där räkorna varje gång jag är i butiken! Kanske i morgon? :)

    SvaraRadera