onsdag, augusti 26, 2009

Sann glädje!

Var ute på min lilla runda igår och jag kan nog inte säga annat än att I looove running! :)
Före jag for iväg var jag lite osäker på om jag egentligen ville fara ut och springa längre, men då jag startade tidtagaren och for iväg så släppte alla misstankar! Jag hade saknat det!

Jag älskar hur löpning får mej att känna medan-, före- och efter att jag sprungit. Jag älskar dess avslappnande-, tankerensande- och aggressionsbefriande effekt! Jag älskar att bli sur då det inte går så bra som jag tänkt mej och jag älskar då det går precis, eller bättre, som planerat! Älskar utmattningen då man kanske har en sämre dag eller då man sprungit riktigt långt eller hårt och jag älskar spänsten och toppformen man känner vartefter man tränar och blir lite bättre.

Jag är ingen vidare snabb löpare eller teknisk begåvad löpare, men jag är en löpningsälskande löpare och under detta livets vackra dagar (och regniga, vädret har ingen betydelse) så är jag tacksam om jag får behålla mina klumpiga ben och springa med dom livet ut!

:D Hillary Swank i form! :)
(Jenny satte upp denna bild på sin blogg en gång och den har liksom etsat sig fast i mitt minne...)

4 kommentarer:

  1. så fint du skrivit. Texten skulle lika gärna ha varit skriven av mig. Det som känns som en lättnad är att det verkar som att jag fått hjälp med mina problem. VI hopas att vi står på någon marathon starlinje tillsammans nästa år!:)

    SvaraRadera
  2. Tack! :)
    Vad roligt att höra att det går åt rätt håll för dej! Någon startlinje nästa år kunde bli en hur kul grej som helst!
    Får ha det bakom örat! :)

    SvaraRadera
  3. Nappade bilden av dig, blev så inspirerad :)

    SvaraRadera
  4. Ja, inte mej emot! :)
    Det är ju inte min bild heller så!

    SvaraRadera