söndag, november 28, 2010

Gårdagens löpning

Just det jo. Får nog tusan gå och skaffa mig windstopper-löparbyxor och/eller dylika underställ. Jag höll ju på att dö* ute i kylan igår. Det blev bara en kort en på 5 km eftersom jag blev så chockad. Termometern visade -13 C och det är inte så farligt men vinden, den här attans vinden här vid kusten. Verkliga/relativa/vad-det-nu-heter temperaturen låg på -20C enligt Foreca och det börjar nog kännas i lungorna då man just kommit från +25C...

Nåväl, det är varmare nu -7 C så vi ska väl klara oss! :)

*Ni vet vad jag menar...

5 kommentarer:

  1. Det är nog jobbigt nu när det är kallt. Jag hade underställ på idag, men vissa delar fryser oberoende. Mina problemområden är magen och korsryggen, de värms liksom inte upp.

    Det var OK vind åt mig hela länken, men sista kilometern, som för den delen var uppförsbacke, kom en hård, kall motvind. Fy attan!

    SvaraRadera
  2. Forecas tjänst är faktiskt riktigt, riktigt användbar nu då det är sånt är väder. Det tar ett tag innan man lär sig igen vilka kläder som behövs för vilka temperaturer, men ett bra underställ kan nog vara värt att investera i. Nödvändigtvis inte ett med windstopper (det är ändå värdelöst om de blåser ordentligt), men ett som är tillräckligt varmt. Mitt Craft Pro (eller om det är Craft Pro Zero) är jättebra t.ex.! :)

    SvaraRadera
  3. näää håller kölden i sig?! detta kommer att bli en jävla lång vinter! Ifjol i början på dec. regnade det ännu.

    SvaraRadera
  4. Jill: Jag har problem med baken och framlåren. K-k-k-k-kallt! :)

    J: Jo, jag ska nog fixa ett ordentlig underställ, tror den där Crafts fick best i test av Runners World... :)

    Cecilia: Eller hur? Vintern får nog vara lång, åtminstone då det är så här mörkt. Den behöver bara inte vara så okristligt kall! Juh! :)

    SvaraRadera
  5. JO det är nog lite bättre med snö på marken så att det inte är så himla mörkt men denhär kölden skulle nog ha fått uppenbara sig förs i januari.

    SvaraRadera