måndag, augusti 29, 2011

I've lost it...

...my mojo. Min nygifta och alp-löpande kollega sade idag att hon tappat suget för löpningen lite. Efter en kort eftertanke inser jag att jag tappat det med. Inte bara för löpningen: jag har inte lust att göra någonting alls. Jag vill bara sova.

Såhär är det alltid efter mina maratonlopp och nu även ultralopp. Loppet är en sån väldig urladdning för mig att det inte lämnar något kvar att starta igång fordonet med igen. Ackulumatorn är tom. Jag behöver ett par startkablar och den där "andra bilens" motor för att komma igång igen.

Planen är att springa 30 km på Botnialöpet 17.9, dit är det ynkliga tre veckor...tror jag måste göra något helt annat denna vecka. Förutom Badminton-passet imorgon, tror jag banne mig att jag ska simma mig genom resten av veckan. Simma (om man nu kan kalla det simning) har jag inte gjort på ett år.

Wish me luck? Eller nån som har ett par startkablar?

3 kommentarer:

  1. Har inga bra tips, annat än att du inspirerar ju mig och många andra att sticka ut och springa, så vila en vecka från löpningen och börjar du igen - okej?
    Dessutom har du ju Hawaii med stort H som hägrar!

    SvaraRadera
  2. Det där hände mig nyligen också. Inspirationen försvann helt. Jag har hittat mojon för löpning (bara 4,5 veckor kvar) men bloggen har fått lida. Ta en kort (superkort) paus från allt, så är du snart me' igen!

    SvaraRadera
  3. Anna: Nå det där var ju nog en boost för åtminstone självförtroendet. :) Tack för den! :D
    Och jo, jag har ju Hawaii. Känns bättre idag faktiskt!

    Jill: Va kul! Du har monstermånad (som dom kallar det i RW i alla fall) på gång då! :D Spännande!
    Ja en superkort löp-paus blir det nog. Men simma ska jag göra!

    SvaraRadera