måndag, augusti 22, 2011

Tjenixen!

Beklagar att jag varit rätt borta då det gäller blogguppdatering, men jag har för ovanlighetens skull haft saker att göra, ställen att besöka och människor att träffa. :)

Fredagens träning var tre (av fem) stycken golvsopande* (om än dåligt spel) Badminton-matcher mot Ässet. Vi har inte spelat på tre veckor så det var helt förståeligt att tekniken och "mojo:n" hade hunnit rosta på sig lite. Men vi har bokat ny tid imorgon så kanske det är bättre då?
*F.Y.I. jag vann alltså tre av fem ifall det inte framgick tillräckligt tydligt.

Lördagens träning bestod av Snorkkning till och från ett gardenparty. På inget vis långa sträckor, men lite träning i alla fall. Totalt alltså 11 km för lördagen.

Söndagen blev en slutprodukt av kvällen före och spenderades tillsammans med herr Pizza, fröken Godis, den alltid så gemytlige Coca Colan och två inhyrda vänner från Makuuni.
Jag tog alltså inte ett endaste andetag av frisk luft på hela söndagen. Nån annan som var inne på det spåret?

Idag då, blir sista träningen i löpskolan. Fartlek tror jag det stod på schemat. Jag har fortfarande ont i knäet och nu känner jag faktiskt smärta även då jag går ner för trapporna. Har stretchat knäet/benet/senan men jag tror det blir ett massörsbesök på onsdag om jag lyckas få en tid. Jag ska ändå delta i dagens träning eftersom det är den sista, måste ju bara stanna upp och vila om det blir för smärtsamt. Och går det så dåligt att smärtan blir olidlig, så är det ju inte värre än att sätta sig i bilen och ratta hemåt va?

Vi kikar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar