torsdag, juni 18, 2009

Midsommar hår och mamma-gåvor

Tjingeling! Äntligen lite ledigt va? :)

Jag har prövat lite frisyrer inför bröllopet som jag ska närvara vid på lördag, tog några bilder så ni får se...jag har lagat det själv ;)
Lockarna är dock inte riktigt helhjärtade ännu om ni förstår vad jag menar, men jag är tror nog att jag kommer att ge mej in på denna frilla till bröllopet...Om inte någon protesterar vilt förstås?



Nedan har jag tagit en bild på kortet jag gav till en arbetskompis som for iväg på mammaledigt i veckan, fint va? XD

Och så var jag bara tvungen att införskaffa denna T-skjorta åt det kommande barnet till samma mamma som ovan! :) Och en chokladplatta till mamman förstås...

Nu blir det lite Friends, lite vin, nåt att knapra på och sedan till sängs! Imorgon blir det en löprunda, hälsa på morföräldrarna och så fixar vi lite mat med favoriten...tar det lugnt med andra ord! Sedan blir det bröllop på lördag! :) Yei!
Ha en riktigt skön midsommar nu ifall jag inte återkommer före det!

4 kommentarer:

  1. Hej Liza! Håret ser bra ut! kom ihåg att spraya så frisyren håller i sig hela kvällen :)
    Trevlig midsommar på dig o din favorit!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den såg riktigt fin och stilren ut. Vad ska du ha för klänning? Ha en bra midsommar!
    Kram Mli

    SvaraRadera
  3. Tack Mli! Från första början höll det på att bli en svart klänning från Vila...jag vet, det är nog lite dystert på ett bröllop på midsommar, men jag hade liksom inget annat...
    men sedan kom jag på att jag har en riktigt fin och festligt silver-färgad klänning med volanger och allt som jag inte ens använt ännu :) ...så den tar vi! Sätter upp bilder sedan efter bröllopet!
    Ha det gott!

    SvaraRadera