torsdag, juni 04, 2009

Tandläkare

Tror ni att tandläkare och tandsköterskan pratar om samma saker "över munnen" på varje patient eller har dom faktiskt då där mycket att prata om?

Nu blir det träning i så gott som stormvindar och i enlighet med gårdagens anvisningar!

Ha det fint!

4 kommentarer:

  1. haha Ja, det där brukar jag också tänka. Ibland så pratar de om mer saker än jag vill veta om min tandläkare också och jag börjar undra om de faktist kan ha koll på sitt arbete medan de samtalar på det där viset.

    SvaraRadera
  2. Ja, eller hur? Det råkar sig faktiskt så i mitt fall att min tänder känns svagare och jag kan helt enkelt inte tugga hårda saker längre utan att det gör ont! Och jag tror att det beror på allt svammel som pågor medan tandläkaren "sköter om" mina tänder!

    SvaraRadera
  3. Hej du! Jag är glad för att just DU finns i mitt liv. Jag tycker om dig.

    SvaraRadera
  4. Men vet du vad, så var det med mina tänder förut också det gjorde ont att tugga och speciallet hårda saker. Tandläkaren i vasa sa att det inte var nått fel på dem och jag fick ingen hjälp. Sen gick jag till tandläkaren här borta, akut för att på hjälp med visdomstand. De fann samtidigt, genast att jag hade ett allvarligt tandstensproblem PÅ TANDROTEN och fick gå till tandläkare som skrapat tandsten under tandköttet. Sen slutade det göra ont!!

    SvaraRadera