onsdag, mars 16, 2011

Tiden...

...vill inte liksom räcka till, juh. Jag hade tänkt springa en lätt runda idag men jag kom nyss hem från jobbet och är vrålhungrig. Följaktligen tänker jag äta istället.
Imorgon ska jag till massören så då blir inte heller någon löpning.

Tycker ni jag kan (om jag hinner) lunka mig runt lite ännu på fredag i en 3-4 kilometer bara för att hålla kroppen igång eller borde jag spara alla krafter till en mega-urladdning på söndag? Erfarenheter?

6 kommentarer:

  1. Du får sätta upp nå länkar om de finns nå onlineresultat att tillgå sen.

    SvaraRadera
  2. Jag tar alltid en lugn runda dagen innan (i ditt fall alltså lördag) ett marathon. Typ 5 km i mystempo brukar jag köra på. Mina ben blir inte pigga av en dags helvila, så en lugn genomblödning av benen dagen innan tror jag på. Vet dock inte vad du hinner med på lördag? Det är kanske resdagen? Isåfall tycker jag du tar en lugn runda på fredag och försöker få in en lätt promenad iaf på lördag (om så bara till hotellet eller dylikt).

    SvaraRadera
  3. Har inga tips men ville bara ge dig en lyckospark och säga att vi hejjar på dig nåt ofantligt på söndag. Vi hoppas kunna följa din framfart på nätet. Hejja Liza!!!

    SvaraRadera
  4. Go Liza! Tsemppiä Roomaan, hejataan täälä sulle!

    Mäkisalot

    SvaraRadera
  5. Vill oxå ge dig en lyckospark! Va härligt att få resa och göra ett lopp i en helt ny stad. Alla intryck! Eller har du varit där tidigare? Lycka till!!

    SvaraRadera
  6. Cecilia: Jag ska försöka se om hittar nåt. deras webbsida är rätt stökig. :)

    J: Ja, jag får se vad jag hinner med. Har så himla mycket jobb att sköta också och har inte packat en centimeter ännu....

    Snowie: Jag ska tänka på det då/om det blir tungt! :)

    Mäkisalot: Jeeee! Pidän mielessä! :D

    Jessica: Ja lyckosparkar är bra! Den tar jag emot! :) Och nej, jag har inte varit i Rom tidigare! Ska bli spännande!

    SvaraRadera