lördag, juli 16, 2011

Iiiih!

Det verkar onekligen som om jag faktiskt kommer att gör det. Springa 4o kilometer imorgon. Det blir mitt livs längsta off-tävling löprunda! Och jag ska inte göra det ensam, nej, jag ska springa med Vasas egen ultra-hjältinna! Snacka om en gnutta prestationsångest.

Om det finns nån som hjärtans gärna vill hänga på en bit eller halva eller hela sträckan så är det bara att dyka upp vid S-market i Gerby kl. 14! Det kommer att blir sk*t-kul! :)


Länk

6 kommentarer:

  1. Haha, prestationsångest ska du verkligen inte ha! :) Är det förresten så att du aldrig sprungit längre än marathondistansen? För isåfall är det ju givet att vi ska ha ihop minst 43 km!

    SvaraRadera
  2. Johanna: Ok... :) Ja, så är det och ja det ska vi! :D

    SvaraRadera
  3. Jag skulle nog komma, för jag råkar vara ledig(fast jag tror inte jag skulle riktigt hänga med i ert tempo så långt), men då ni kutar ju i Vasa! Jag skall försöka ställa till med något eget i Jeppisregionen i stället. Efter denhär åtta dagars jobbputkin har löpningen blivit lite lidande.

    SvaraRadera
  4. Cecilia: Som sagt tror inte det blir frågan om något tempo. Löpnign 15 minuter varvat med 5 minuter gång. Mysfart är en bättre liknelse.
    Det kan bli riktigt skönt med en löprunda efter en 8 dagar jobbputki jo. :)

    SvaraRadera
  5. Tomas: Det var ju synd. :(
    Du kunde ha cyklat...med en boom-box så att det hade blivit lite liv i luckan! :)

    SvaraRadera