onsdag, februari 01, 2012

Löpningen som blev av

Jah! Igår blev det äntligen löpning! Fartlek 10 km! Det var så j*vla skönt alltså! Mp3-spelaran bjöd på bl.a. Vodoo People, Blitzkrieg Bop (live -> ca. 1,5 minuter kortare=snabbare) :), Breaking the Law och Batacuda, med snäppet för hög volym. Då springer man fort, hårt och intensivt!
Kom inte under timmen, men stundtals sprang jag med 5 min/km fart. Inte så hårt för flera, men rätt så hårt för mig! :D
Skönt var det hur som helst!

Kvicksilvret kryper allt längre och längre ned här på våra breddgrader nu och jag drar mig för att springa utomhus. -20C visar termometern idag. Jag gillar inte att springa i sådan kyla. Min utomhuslöpningsgräns går nästan vid -10C. Jag kan nog springa ända ner till -15, men jag vill helt enkelt inte. Tack och lov för Tennis Center, mer än en tennisbana. :)

Var går er utomhusträningsgräns?

6 kommentarer:

  1. Jag gillar bättre at springa ute när de är kallt. Men man måste ha rätt kläder då. -13 tycker jag är ganska bra, då kan jag äntligen börja klä på mig de kläder jag vill ha på utan att jag blir för varm. -20 borde nog också gå bra, men där någonstans drar jag nog gränsen tror jag. Däremot så springer jag inte lika fort när det är kallt ute. Men jag tycker det är mysigt.

    SvaraRadera
  2. Kaaja: Jag kan just tänka mig att du tycker att det är mysigt. Kvinnan hela dagen! Hon som svettas i bastun och fryser i isvattnet! Eller hur var det gick? ;)

    SvaraRadera
  3. Ifjol sprang jag ännu i -28, men nu känns redan -15 iskallt. Får jag sällskap så kan jag nog komma mig ut och springa i -20. Men just nu blir det nog löpband för mig också :)

    SvaraRadera
  4. Brukar håll min gräns till -9

    SvaraRadera
  5. Heidi: Hahah! Du är ju lite tokig du! -28! Det KAN ju inte vara hälsosamt!? :)

    Andersas: Ja tack, det låter vettigt!

    Linda: Heh, -3 är rätt behaglig! :D Men jo, sommar är rätt välkommen för min del nu redan.

    SvaraRadera