tisdag, november 19, 2013

4, klockan 04:00...

Då vaknade jag idag. Vet inte vad tusan som är på gång nu?

Jag håller visst på att bli besatt av förvaringslådor. Igår köpte jag 8 stycken utan att egentligen veta vad jag skulle ha dom till, men tänkte att det kan va bra att ha...och så fick jag dom till ett bra pris.

Dunsade in på loppiset Suvikirppis igår för att beställa ett bord till mig. Jag har faktiskt aldrig varit där, men blev lite kär på en gång. De har en massa kul grejer där. En liten inredningsdel också med nya saker. "Bordena" (=skåpena) var stora och fina och fräscha. Dessutom får man inte klaustrofobi, vilket jag upplevde lite på Adam&Ewa

Jag har så mycket grejer att jag tror att jag nog får antagligen ha bordet i två veckor.  Bord nummer 41 är bordet som gäller fr.o.m. torsdag. Och där finns allt mellan himmel och jord: kläder (dam&herr), glas, skor (dam&herr), väskor, halsdukar/scarfar länkkare, prylar, CD:n. Allt kommer inte att rymmas på en gång dock så vi får se hur jag planerar upplägget.

Jag har ju förresten namnsdag idag. Och födelsedag. 32 år har jag funnits på denna jord. 30-årskrisen gick över så fort jag fyllde 30. Känner mig på inget vis gammal men häpnas över att jag kan sitta och och prata om saker och ting som hände "för 20 år sedan" och minnas vad det var frågan om, eller "för 10 år sedan" och inse att jag faktiskt var vuxen människa då redan eller inse att det inte var 90-tal då längre.

Min underbara favorit gav mig en väska till födelsedag. En riktig väska. Jag näns ju inte lägga pengar på annat än länkkare, så det är min sambo som försett mig med de kvalitetsgrejer jag har. Som t.ex. plånboken (Burberry) och mina solglasögon (Dolce Gabbana) och nu även en väska (Tiger of Sweden).

Bilden är googlad, men jag ville inte klicka på länken för jag vill inte veta vad väskan kostade, så denna bild har ingen länk till nån källa. Men den är googlad. Så ni vet.

Här är dock en bild som inte är googlad. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Lady Line i centrum av Vasa är det mysigaste gymmet ever och dess personal likaså.

2 kommentarer:

 1. Grattis, grattis! Härligt att bli äldre, eftersom det betyder att man kanske blivit lite klokare :D Jättehärligt väska, Tiger of Sweden har plagg helt i min smak, fastän jag inte äger något av dem, jag bara dreglar efter det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha Jill! :D
   Sambon är också väldigt förtjust i Tiger of Sweden. Han har bra spelöga. :)

   Radera