onsdag, december 08, 2010

11 km

Tjosan! Jag sprang in 11 km idag. Trodde först att jag satte personbästa men det var nog far off. Hade ingen klocka med idag heller vilket var orsaken till att jag trodde att det rörde sig om ett eventuellt PB. MEN, kul var det och det var vinterns första mil. 70 minuter tog det, dvs 6.22 min/km.

Jag kom hem, stretchade och duschade. Sedan kom krampen. I magen. Åter igen kändes det som om nån står och vrider om tarmarna allt vad det går. Jag är inte sängliggande som senast, men illamående och oförmögen att äta. Sprang kanske lite för långt, lite för snart efter all vila...?

Nu ska jag gå och försöka må lite bättre. Ha det gott så länge.

6 kommentarer:

  1. Där satt den! Jobbigt med krånglig mage, min krånglar alltid i maj månad och fick tipset om att det eventuellt kan ha ngt med någon allergi att göra. Knappast har din mage problem med någon vårallergi nu just...

    SvaraRadera
  2. Oj hann publicera innan jag hann skriva att hoppas magen ger med sig och du får äta och sova i lugn och ro.

    SvaraRadera
  3. Härligt med 11km! men synd om magen bråkar.Hoppas det blir bättre!

    SvaraRadera
  4. Cecilia: Ja tack! Magen är bättre nu! Nån sade nångång (eller läst jag det?) att om man är lite halvtjock (som jag är) så kan det hända att de där smärtorna beror på att tarmarna komemr i kläm mellan fettet... om det stämmer vet jag inte, men det låter helt trobart.

    Heidi: Ja det var tusan så skönt! :D Magen är bättre nu!

    SvaraRadera
  5. Jag brukar också kunna vara illamående och inte vilja ha mat ibland efter långa pass. Speciellt om det varit ett lite för slitsamt pass.

    Det brukar gå om efter någon timme för mig och då är jag oftast vrålhungrig, men det är inte så roligt så länge det varar.

    SvaraRadera
  6. J: Jo, just då där är det. Man är VRÅLhungrig sedan då det är över. Every rose has i thorn, va? :)

    SvaraRadera