måndag, september 19, 2011

Måndagsvägning

Vecka 1: 62,5 kg

-0,5 kg

Det tröga resultatet beror högst antagligen på en dunderfrukost (jag åt av allt förutom muffinsarna) på jobbet på fredag då vi firade uppnådda milstolpar, samt en pasta (<-!?) som förtärdes samma kväll.

4 kommentarer:

  1. Inte gick det neråt med stormsteg här heller. Dels åt jag kolhydrater på lördag inför loppet ( jag misstänker att förra veckans extrema bentröghet berodde på lchf) och igår för att komma igen. Inget stort kolhydratfrossande, men en macka här och en fitnessbar där. Jag har dessutom helt tydligt litet svårt med matmängderna. Jag menar bara för att en portion är lchf betyder det ju inte att man kan ladda in mängder. Det är ju en viss skillnad på en portion kokt broccoli och kokt broccoli med massa ost över. Det ena kan man ladda i så tusan, och det andra kanske man skall ta det lugnt med (men hållas mätt). Nya ryck!

    SvaraRadera
  2. Det går ju neråt Liza! Va e nu bättre än det? :) Jag står still viktmässigt men har minskat en cm. Mera om det på funbeat. :)

    SvaraRadera
  3. Förvånad: Ja det är förvånansvärt hur snabbt man kommer upp i 15 g kolhydrater på en dag. Två knäckebräd and thats that. :)
    Det fixar nog sig bara man vänjer sig.

    JennyH: Jaaa det har du naturligtvis rätt i. Jag ber om ursäkt. :)

    SvaraRadera
  4. - 1 kg och två centimeter i midjan! Metod: jag cyklar minst en halvtimme INNAN frukost ca 3 gånger i veckan.

    SvaraRadera