söndag, december 13, 2009

Det gör ont...

Vilken katastroflänk! Jag kände genast att vaderna inte gillade vad jag höll på med, men jag fortsatte för de brukar nog ge med sig efter en stunds löpning, då de fått upp värmen. Så var inte fallet denna gång...Efter den 9,5 km:s löprundan har mina vader tagit så mycket stryk att det är tveksamt om jag någonsin kommer att kunna gå normalt igen!
Nu har jag stretchat dom lite och haft dom på spikmattan men det ser dåligt ut just nu...

Vad sjutton ska jag göra? Suck! Det är väl bara att vänta ut det...

Hoppas ni har en bättre söndag! :)

8 kommentarer:

  1. Oj! :-/ I det avseendet har jag en bättre söndag. Men däremot känns mitt huvud lite segt. Men jag kan tyvärr inte påstå att det skulle bero på träning. Det måste bero på någå jag åt igår :)

    SvaraRadera
  2. Tomas: Jag är så glad för din skull! ;) Och ja, söndagshuvudvärken brukar oftast bero på maten man ätit... XD

    SvaraRadera
  3. Jag tror jag måste sluta önska dig lycka till, eftersom det verkar gå åt skogen om jag gör det. Nåja, du fick ju frisk luft i alla fall ;)

    SvaraRadera
  4. Jill: Hih, inte är du väl vidskeplig? Ja, frisk luft lär jag ska ha fått med tanke på flåsandet! :)

    SvaraRadera
  5. uppsök massör!, kanske. vet du vad jag har funderat på, om de som utbildar sig till massörer vid Norrvalla ger nå rabatterade priser? Jag sko skaffa klippkort på två röda dit i så fall.

    SvaraRadera
  6. Aj, vadont är inge skoj. Vila är den enda medicinen jag kan komma på - och sen kanske att testa kompressionsstrumpor när du springer i fortsättning; de gör ju så att man sparar lite på vaderna. Men att du höll ut i nästan 10 km var ju ändå starkt jobbat!

    SvaraRadera
  7. Ajdå, låter inte bra. Kanske naprapat eller massör kunde hjälpa?

    SvaraRadera
  8. Cecilia: Jag brukar gå gansk regelbundet, men då går jag med mina axlar. Jag måste liksom prioritera vilket som gör mest ont... :( men vi har en massör som kommer till jobbet så man kunde ju köra dubbla pass då och då :)

    Snorkkis: Jag funderade faktskt på de där sturmporna igår. Tror att det blir ett inköp, en julklapp till mig! :)

    Jenny: Ja,det kan hända att jag gör det. Dom känns lite bättre idag dock. :)

    SvaraRadera