måndag, september 06, 2010

Smärta och bröd

Det var ju naturligtvis inte den bästa idén att basta och fira till det lite efter halvan i lördags och nu får jag liksom lida för det. The Duck-walk har inte gått över ännu och när skulle då till butiken tidigare idag, höll jag på att ramla omkull. Ni förstår det sluttar neråt där man på vägen till kvartersbutiken och eftersom lårmusklerna inte funkar alls så höll jag på att "snava" över mig själv hela tiden. Samma i trapporna då man går ner, the pain liksom! Nå, nog om det! Jag tar lite vattenjumppa imorgon!

Kolla vad jag hittade via LCHF-magasinet!

smakar som vanligt ljust (ljuvligt) matbröd
under 0,5 gram kolhydrater i en skiva (26 g)
• endast naturliga ingredienser - inklusive torrjäst!
innehåller inga konserverings- eller tillsatsämnen
• hög proteinandel 33 g / 100 g
bildens limpor är bakade i vanlig hemugn!
http://sockerfri.com/products.html?id=23/438

Fattar ni att det är 1,9 g kolhydrater på 100 g i det brödet?!? Jag måste få tag i det!

3 kommentarer:

  1. Jag köpte faktiskt dendär blandningen för någon vecka sedan, men det är ännu i påsen, orka baka =)

    Jag köpte från sockerfri´s finska sida sokeriton.fi. Tyvärr tror jag det blir ganska dyrt i längden om man tycker om det. En jobbkompis hade med några bröd till jobbet, och måste faktiskt erkänna att det var riktigt gott.

    SvaraRadera
  2. Brödet ser jätte gott ut och som du skrev låter det nästan för bra för att vara sant med 1,9 g kolhydrater på 100 g!

    SvaraRadera
  3. Kjell: Tack för det du! Kollade genast sokeriton och nu är en påse brödblandning strax på väg hem till mig! :D Ja, nog blir det ju dyrt om man köper det hela tiden, men jag tänkte ha det som omväxling. Jag gillar ju bröd och har försökt hitta på alla möjliga sätt att äta bröd utan mjöl och kolhydrater, men det blir aldrig riktigt som det ska. Så nu provar vi detta! Tack igen!

    Jenny: Ja vi får se hur det går! :)

    SvaraRadera