söndag, april 01, 2012

Dagens ord: Aj!

Aj, mitt knä. Aj, mina vader. Aj, min arma löparsjäl fick sig en prövning idag.

Egentligen stod det vila på programmet idag, men eftersom jag inte tränade i tordsdags på grund av min öroninflammation och det faktum att det blev lite godis också igår så blev det nog bara att ta sig ut på en runda. Men det var så dags nog också. Jag har inte sprungit sedan Bloggjoggen. Det är på dagen 3 veckor sedan!!! Jag menar What the? Borde jag ändra bloggnamnet till Liza Lurifax?

Anywho. Det började snöa typ genast jag for ut. Jag anammade 15+5 taktiken eftersom det var ett tag sedan jag sprang nån längre historia. Det kändes rätt bra rätt länge, men efter 10 så tyckte mina vader att "Nu har vi sprungit tillräckligt länge på asfalt, hittar du inget annat underlag?". Tyvärr, inte på den resterande vägsträckan. Kort därefter började insidan av högra knäet att gnälla "Lederna skaver mot varandra (eller nåt), kan vi inte sluta nu?". Tyvärr, inte med den resterande vägsträckan kvar.

Jag hade bestämt mig för 15km, och eftersom jag jag närmade mig hemmet alldeles för fort i slutet så fick de två sista kilometerna avverkas i diverse kringlor runt kvarteren för att jag skulle få in alla mina kilometer.

Thank God for Garmin Forerunner va?

Nu ska jag slappa i soffan och kanske läsa lite Farbror Joakims Liv av Don Rosa.

Har ni haft en trevlig helg?

4 kommentarer:

  1. Liza, jag saknar dina blogginlägg!! ;)

    SvaraRadera
  2. Michaela: Hihih! Tack! Det är på kommande. Jag har bara inte hunnit annat än sova och äta här på hemmafronten denna vecka! :)

    SvaraRadera
  3. Halloj! Hur står det till? Saknar dig också!

    SvaraRadera
  4. Snorkkis: Tack det är bara bra! Kymppis bra faktiskt! För lite timmar på dygnet dock. :)

    SvaraRadera