fredag, juli 24, 2009

Träning!

Igår blev det intervallträning helt i enlighet med planen. Riktigt jobbigt var det! På det sättet att det blev helt sjuuukt jobbigt efter 3/4 intervall medan återhämtningen förbättrats såpass mycket att jag var helt taggad på ett nytt varv under mellanvilan...tills jag började springa igen! Farten var bättre än senast, överlag ~2.40min/500m, så jag är ganska nöjd, men det var så himla tungt medan man sprang! Annat är det ju med vissa fröknar som är riktigt duktiga på det här med intervaller (och löpning i allmännhet också för den delen)! :)
Men som favoriten brukar säga "Pain is temporary, glory is forever" //Lån från Liverpool F.C. (världen bästa fotbollslag, för er som inte visste)//

Idag blev det 5km och styrketräning! Idag kom jag äntligen under halvtimmen! Det är kanske inte så himla snabbt, men det har varit en ribba som jag inte lyckats komma under/över (hur man nu tar det) så jag är i alla fall nöjd över det!
Jaaa, förresten, det strålar inte i vänstar smalbenet längre! Strålade varken igår eller idag! Så skönt! Nu springer man med friska ben! :D

Nu ska jag fortsätta med "Morden i Midsomer", favoriten var och införskaffade några säsonger...man blir ju beroende!

På söndag gäller det! Målsättning = minst 25km helst 30! Gaaah, jag är så nervös inför det....som tur är jag ensam och behöver inte "tävla" mot nån om ni förstår hur jag menar!

Ha en riktigt skön fredag nu!

2 kommentarer: