onsdag, oktober 14, 2009

Och gud sade: "Varde..."?

Kan ni gissa vad jag så konstnärligt försöker säga med nedanstående bilder?


Nej, inte att jag har handlat på H&M för den observante. Utan att vi första gången på tre och en halv månad får in dagsljus och frisk luft i köket! Och det har varit mörkt ska ni veta med plastsfilmer och lerstänk över hela fönsterytan, plus de där tusans byggställningarna som också varit invirade i nåt sprts plastskydd...

Vi har med andra ord varit med om en fasadrenovering...eller vad det nu kallas...

Men nu, nu är ljuset här! En stund i alla fall och så ser man att grannarna kollar vad vi gör från sitt fönster! :)

Och Badminton ikväll!


5 kommentarer:

  1. Oj dom där grannarna...Känns som om alltid när man tittar ut från ert köksfönster möts man av ett annat ögonpar...Köp kikare och titta tibax :) Lycka till på badminton, kanske du klår Sussu!
    ps. Ja, d e Heidi, the one and only ;)

    SvaraRadera
  2. fasadrenovering utav ondo! tur att det får ett slut nångång. Inte roligt att ha folk som tittar in i ens (kanske ostädade) vardagsrum när de jobbar.

    SvaraRadera
  3. Heidi: Ja, det kanske jag gör ;)
    Vi räknar inte poäng, men om vi sku göra det tror jag nog att Sussu sku kicka seriöst badminton ass! :)

    Cecilia: Ja eller hur? Gubbarna såg nog inte in i vårt kök, då den plastfilmen var sån dom man inte ritkigt ser igenom, dessutom hade jag gardinerna fördragna hela tiden! :)

    SvaraRadera
  4. Härligt med solljus så länge det varar, blir ju bara mörkare och mörkare nu om kvällarna :) Roligt annars att höra att du trivs med dina nya arbetsuppgifter och att det går så bra för dig.

    SvaraRadera
  5. Jenny: Ja, man ska nog insupa allt solljus man bara kan för det är en lång mörk period framför och snön kommer antagligen, sin vana trogen, att lysa med sin frånvaro under mörkaste delen av vintern.
    Och tack, det är riktigt roligt här på jobbet (som det nog alltid har varit) :D!

    SvaraRadera