lördag, oktober 31, 2009

Saker att berätta och Halloween!

Jag har faktiskt glömt bort vilka tre saker jag tänkte berätta igår...men jag klarade mig vaken genom heela Idol i alla fall! :)

Ikväll är det Halloweenfest på Circus! Kom dit vet jag! Dom har en fräck halloween-show på gång där ikväll förtsod jag! Det är ganska säkert att vi också kommer att delta i festligheterna! Jag älskar att klä ut mej, det är bland det bästa jag vet! Inte så kul om ingen annan klär ut sig dock... ;) Det är väl därför de flesta är lite tråkiga och väljer att inte klä ut sig...men ibland lyckas konceptet och då när alla/de flesta är utklädda är det tråkigaste som finns de som inte är det! Förstår ni hur jag menar?
Utstyrseln för ikväll är jag ännu inte riktigt säker på men nog sak jag komma fram till ett beslut i tid hoppas jag!

Men, före alla festligheter blir det kaffe hos morföräldrarna och ett besök till gravgården. Det är ju Alla helgons dag också så då tänder man några ljus hos de som inte längre finns med oss i livet.

Kolla förresten Halloween-"pyntet" på andra sidan Atlanten...





Skulle ni våga vandra där på kvällarna, ringa på dörren och sedan hota med att om ni inte får godis så tänker ni utföra illdåd på deras egendom?

Inte jag i alla fall...

5 kommentarer:

  1. Fina bilder. Det här med Halloween firande är verkligen något som vi ligger efter med här i lilla Finland. Ha så skoj i kväll!

    SvaraRadera
  2. Jenny: Ja så är det, men för min del behöver det nog inte komma hit i samma utsträckning som dom har det i Amirkka ändå...
    Ha en kul kväll du med!

    SvaraRadera
  3. Hihi, du har använt samma bild som jag :)

    SvaraRadera
  4. Jill: Ja sjutton! Det har jag ju! Va oproffsigt av mej! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Hördu nej, inte alls! Finns inte så mycket att välja mellan på Google :D Detsamma till dig.

    SvaraRadera