söndag, mars 15, 2009

10 km

God morgon!

Jag har goda nyheter, nämligen att Liverpool vann 4-1 mot ManU igår :) och mina axlar värker inte längre, dessutom är det plus-grader därute och det är alltid roligt!

På bilden ser ni Steven Gerrard pussas med kameran, ni kan läsa hela aftonbladets reportage genom att klicka på länken! http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article4647328.ab

Nu kan jag alltså fullföja mitt träningprogram och springa 10km idag och får dessutom göra det på 80% bar mark! Det är mycket roligare (och lättare) att springa då det greppar under fötterna! Jag har börjat dagen med äggröra och kaffe, i det följande ska jag ta en kopp blåbärsoppa, tanka lite vatten och sedan bär det av! Vi återkommer!
:)

3 kommentarer:

  1. Hurra för bar mark! Själv har jag börjat dagen med 3 portioner fruktsallad (kul att frossa nyttiga godsaker) och inväntar ett body combat-pass på eftermiddagen. :)

    SvaraRadera
  2. Mmm, fruktsallad! Det skulle verkligen vara gott och med lite vispgrädde! Undviker dock alla extra kolhydrater just nu så när som på det lilla jag får från maten och grönsaker!

    SvaraRadera
  3. Liverpool... Usch... Manu Jippiii! ;)

    SvaraRadera