tisdag, april 14, 2009

Det ljuva(?) livet

Det är helt tok-vackert väder där ute! Solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt (+8C) och jag borde nog fara ut och springa en länk, inte för att jag har träning på schemat utan för att det e så himla fint väder! ...men jag är så himla trött och hungrig...jag borde även röja, diska och tvätta kläder här hemma, men jag är glad om jag lyckas utföra ett av tre! Jag springer imorgon, man har lovat ganska fint väder imorgon också! ;)

Har jättemycket att göra på jobbet också, vilket i och för sig är bra men det kom så plötsligt på bara att jag inte riktigt hann förbereda mej mentalt på det...men det går nog över det också, stressen alltså :)

Det är mycket på gång nu känns det som, sambon fyller snart och mamma likaså, valborgsfirande och första maj, morsdag är på kommande, min bästa väns baby-shower och sist men inte minst en veckas semester på Kreta! :D

Det är märkligt hur man är funtad ibland, jag vill absolut inte bli en soffpotatis men när det kommer till kritan är jag allt som oftast här hemma på sofflocket (om jag inte tränar) och tittar ack så förnöjsamt på dumburken. Mycket sällan händer det att jag på alldeles eget bevåg skulle ta kontakt med mina vänner och gå ut på en promenad, en kaffe eller vad som helst annat än att sitta och stirra på TV:n...sen undrar man vart dagarna far och vad man gör av sitt liv? Det kommer ju för tusan att sluta med att då man som pensionär tänker tillbaka på sitt liv så minns man hur trevligt vi hade det där i källaren hemma hos Eric...neeej vänta, det var "That 70´s Show"...okej, men på det där kafét träffades vi ju alltid och myste och skrattde över en kaffekopp...njaae, nästan, fast det var ju "Friends"...ja, men de där seminarierna vi brukade gå på då? De, där ett antal läkare var på plats och man fick svar på både stora och små frågor inom hälsovården, förutom av den där ena cyniske läkaren med käpp då, som alltid var så sur och arg...ehhh, eller var det "The Doctors" och "House"? ... Jag ska ta mej i kragen! Så här får det inte hålla på! Det måste bli en förändring! Bästa dagen att börja med resten av mitt liv är definitivt idag, men för att undvika klysch-träsket så börjar jag med mitt nya liv dagarna kring 1:a Maj! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar