torsdag, september 10, 2009

Träningsvärk

Ouch! Vad man kan blir styv i kroppen hör ni! Höger arm är helt slut från Badminton i tisdags och benen är helt slutkörda från seriös löpning på bandet igår. Varje gång jag gör några vissa rörelser med armen så säger den "Nej, sjutton också, sluta med det där! Låt mej bara hänga här längs med sidan va?". Varje gång jag stiger upp vrålar benen "Aj tusan, vad skulle det där vara bra för? Sätt dej ner och rör dej så lite som möjligt!". Så på jobbet har jag sett lite ut som en långbent apa sittande på en sadelstol hela dagen lång.
Det blir med andra ord en lugn kväll här hemma idag, latmasken tog över lite men jag har nog rätt så ont också. Imorgon drar vi koordinationslopp!

Hämtade just hem Säsong 3 av Morden i Midsomer! :)

Ok, jag återgår till chillandet nu!

7 kommentarer:

  1. Ibland är träningsvärk riktigt skönt, men om man inte kan röra sig normalt är det ju lite jobbigt. Men bra träning fick du till! Hoppas det blir bättre till i morgon!

    SvaraRadera
  2. Snorkkis: Ja tack, det är bättre idag redan! När du nu nämnde de där strumporna och HCM, så måste jag nog erkänna att jag såg några med sådana faktiskt. Jag tänkte ju bara att dom vill ha varmt om vaderna, inte att de har nån större blodcirkulreande funtkion. Men i princip så har jag ju sett dom och inte var jag ju ändå så långt ifrån gällande vad de var i mina funderingar...men som jag sade, jag kan vara lite bakom flötet ibland! ;)

    Cecilia: Eller hur? Men någon måtta får det ändå vara! :)

    SvaraRadera
  3. Låter som att din kropp har fått sig en genomkörare. Roligt med träningsvärk i bland, men visst nån måtta får det vara :)

    SvaraRadera
  4. Jenny: Ja, känns som om jag inte tränat på månader...tror att det var underlaget (springmattan) och det att jag hade andra länkkare på mej som gjort att benen är sjuka...
    :)

    SvaraRadera
  5. Fan va aviiiissss jag är! Tror jag kan börja träna på rikt igen i typ februari. Då jävlar.

    Gick på ett söligt afro-pass förra veckan - helt slut och överansträngd som resultat. Välsignat tillstånd - my ass.

    SvaraRadera
  6. Beatrix: Hehe, ja jag har hört från andra håll också att det kanske inte alltid känns så väldigt välsignat...
    Men, i väntan på februari, njut av ledigheten! :)

    SvaraRadera