torsdag, september 03, 2009

Pre-städning!

Jag har just pre-städat! Alltså förberett den egentliga städningen med att plocka undan allt som ligger i mitt synfält och stör mitt öga, så att jag imorgon bara kan "storma" genom lägenehten som en virvelvind med trasa och dammsugare i högsta hugg! :)

Jag var ute och löpte i tisdags, tänkte först att jag kunde ta en lite längre runda men min mage har tydligen inte hunnit återhämta sig ikapp med resten av kroppen efter den lite längre länkken, så efter 6km fick jag gå, fort. :(

Nu då jag pre-städat och bloggat av mej lite ska jag dra på länkkaren och dra ut på en runda! Vi har haft TYKY-päivä (ett sorts "må-bra-dag-och tala-om-allt-där-tillhörande-plus-jumppa-inklusive-mat"-dag tillsammans med arbetskompisarna och förmannen) på jobbet idag. Vi tränade balans, rygg och axlar, så jag tror jag bara springer av mej lite ikväll så får det räcka för idag!

Jag har ju laddat upp MP3-spelaren med mina nya MJ-skivor och en ny "Absolute Holiday"-skiva, det är extra kul att fara ut och springa med ny musik i öronen! :)

Ha det gott så länge!

2 kommentarer:

  1. Duktigt Liza, låter som att du har haft en skön dag med mycket träning och till och med lite städning :)

    SvaraRadera
  2. He he, tack! Ja det var en riktigt skön dag faktiskt! :)

    SvaraRadera