måndag, november 02, 2009

730 dagar av frihet!

Just det gott folk! Idag firar jag 730 dagar av absolut rökfrihet! :)

Här följer några "roliga" antirökningsbilder!




Jeeee!!! Grattis till mig och alla andra som sluppit denna last och krafter och hopp till er som försöker och vill bli fria! :)

11 kommentarer:

  1. Jag är stolt över dig! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. yey! Grattis. Keep up the good work!

    SvaraRadera
  3. Grattis. Mycket bra jobbat! Själv har jag nog tappat räkningen men jag skulle tippa att det är ca sex år sedan sist.

    SvaraRadera
  4. Du e så duktig gumman!!!! Ja e så stolt över dig. Jätte stolt!!! Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Var stolt över dig själv, en grym prestation! Kram

    SvaraRadera
  6. Snowie: Tack! Det tycker jag också! (bra jobbat, alltså)

    Jill: Tack! Det ska jag! jag kan med 100% säkerhet säga att jag aldrig kommer att börja röka igen! It just doesn´t do it for me anymore! :)

    Cecilia: Tack och grattis själv! Tänk, jag skulle inte ha sett dej som en rökare...

    Kaaja: Hihih! Tack vännen! Jag vet att du är det och det betyder väldigt mycket! Kramis!:)

    Jenny: Ja tack! Lite stolt är jag väl nog! Kram!

    SvaraRadera
  7. Några tips Liza?

    funderar på det :)

    SvaraRadera
  8. min rökperiod var inte lång och mera av festlig karaktär men ändå värd att räknas, jag fick någonting för mig när jag var sådär 18-20 ( jag hade ju inom en två års period strax innan lyckats både ha en fraktur i samma ben jag kraschade sönder något i knäleden i och jag trodde att min framtid var soffan för alltid så jag passade på att röka och kröka i stället...men jag trivdes int med det sist och slutligen)

    jag tror det är bara bra att åtminstone ha provat så man vet vad man inte går miste om sedan om man nu kan säja det så.

    SvaraRadera
  9. Sanna: Champix/Chantix! Efter att ha provat allt annat (från inget alls till hypnos) så var detta räddningen! Det är receptbelagt och passar nog inte åt alla (endel blir väldigt deprimerade) men det tar helt och hållet bort belöningskänslan som rökningen ger och till sist bryr man sig bara inte om att fortsätta längre. Tro mej, det är just så det funkar! :) Det är högst lika dyrt som tobak och man behöver inte köpa hela kuren på en gång utan kan ta ut två veckor åt gången om man vill. Man fortsätter att röka under kurens två första veckor och sedan slutar man på den dag man valt. Jag kände av effekten efter tre dagar, då man väl rökte sin ciggarett kändes det som om man sku ha "svetsa" två just före...U get the picture? Du kan ju alltid fråga din läkare i alla fall, googla på nätet och sådant! :) Lycka till!

    Cecilia: Ja, så är det nog! Jag har blivit helt überallergisk mot röken och rynkar på näsan åt den varje gång den förpestar min tillavao. Trodde faktiskt att jag skulle vara mer överseende, men jag tål helt enkelt inte röken längre! Och glad är jag för det! :)

    SvaraRadera
  10. P.S. jag hade ju rökt ovanligt länge (med tanke på min ålder) då jag äntligen slutade...13år! :( Uschiamej! Va?

    SvaraRadera
  11. Jag också känner mig lite överkänslig mot rök. Dessutom har jag fått svårt för parfymdofter och andra starkt luktande/doftande saker. ingen blev gladare än jag när det blev "rökfritt" på krogen för något år sedan. Innan dess undvek jag krogen för rökens skull.

    Jag vill nog påpeka av egen och andras* erfarenheter att det nog många gånger hjälper till att ta till medicinska preparat. Hjälper inte det receptria preparaten är det nog bara att kontakta någon läkare för medicinsk hjälp finns nog.

    Jag hoppas verkligen den där ciggen jag tog nu för över sex år sedan var mitt livs sista.

    *(av mina bekanta)

    SvaraRadera