måndag, september 13, 2010

Mjukstart

Inledde träningssäsongen mjukt. Jag tränade ju inte (med undantag för ett pass badminton) på hela förra veckan så jag tänkte att jag mjukstartar allt med ett parti stavgång. På så sätt får jag in en öppning inför den kommande skidsäsongen (Botniavasan 2011) och maraton-loppet i mars.
Samtidigt passade jag på att ge de nya skorna en chans och det gick faktiskt bättre idag, dock pga. avlastningskuddar. Men jag tror skorna kommer att bli riktigt bra bara de formar sig...tror jag...

Det visade sig att jag fortfarande är en vecka för tidig i mitt 26-veckors program. Svärfar, som jag alltså ska springa Rom Maraton med, ringde och kollade om det var jag eller han som räknat fel. Och det är alltså jag som räknat fel. Men jag tänker börja programmet i alla fall! Jag orkar inte vänta längre! Jag får kompromissa den där sista veckan istället, köra den två gånger eller nåt. Vi får se!

Sade jag förresten att jag beställde (och fick) brödet? Ja, eller ingredienserna då. Det var gott som riktigt bröd! I dyraste laget var det dock (4,99 €/påse) men om man inte äter ihjäl sig på det så är det nog en lönsam historia att ha som alternativ! :) Dessutom får man t.o.m. 50% rabatt då man beställer en större mängd av produkterna (= tror det var antingen mer än 3 eller 5 påsar...).

Allright, sådant. Hur har er måndag fortskridit?

7 kommentarer:

  1. Låter som en bra början. Jag började veckan med ett lugnt kvällspass på 13.7km.

    p.s Mitt "bröd" är ännu i förpackningen, tror det kommer att förbli där i många år framåt, är inte direkt den bakande individen =)

    SvaraRadera
  2. Kjell: Ja det tycker jag med! :) Det är ju inte så mycket att sist och slutligen baka (jag heller ingen bakande person) det är bara att tillsätta vatten, knåda några sekunder, forma och in i ugnen. :)

    SvaraRadera
  3. Tycker du ska köra igång med träningen precis som du har tänkt. Bäst att tuta o köra då du är så taggad :) Duktigt av dig!

    SvaraRadera
  4. Om du menar dom jag har på bilden, så kommer de från Modekungen (modekungen.se)! Men de här är förra höstens, så exakt likadana finns det knappast kvar, men troligtvis något liknande! Men Pogosta var nära, bra gissning:)

    SvaraRadera
  5. Är nog smart med en mjukstart!

    Och på BotniaVasan ska jag hålla ögonen uppe så jag inte missar dej igen! :)

    SvaraRadera
  6. Träningslyckan: Ja fast du får du nog titta lååångt bak! Senast tog 6 h 30 minuter!! Tror inte det tar räcker fullt så länge denna gång men fort lär det ändå inte gå! :)

    SvaraRadera