lördag, april 25, 2009

Sommar på antågande!

Jag vill be om ursäkt för den totala inläggstorkan som rådit här i mitt lilla hörn av bloggvärlden!

I torsdags blev det lite längre på jobbet igen och sedan gällde det att plocka och ha sig här hemma eftersom det skulle bli kalilas följande dag. Vilket alltså är orsaken till att det inte blev några inlägg igår heller eftersom det blev att ställa i ordning här direkt efter jobbet och sedan anlände första gästen! Massor av mumsigt blev det förtärt också; smörgåstårta, grädtårta, ostar och lite vin! :)

På träningsfronten råder det absolut stillhet och vila. Jag var ju ut och sprang en vända i onsdags och själva löpandet gick rätt så hyfsat men det var efteråt som det brakade loss. Astma och hosta. Det är längesedan jag drabbats av detsamma och jag började genast ta av min allergimedicin, för jag tror det är pollen och gatudammet som är boven i dramat. Nåväl, jag har tyvärr ingen inhalator eftersom det är så sällan jag behöver en så jag ska avvakta nu över helgen och känns det fortfarande tungt på måndag så ringer jag till doktorn och ber om en inhalator så att jag kan återgå till vardagen igen! Det är dock inte såpass allvarligt att det väser och pipar vid andning men det är tungt att andas in.

Favoiten är ute vid strandremsan på en väldigt fin och trevlig villa, med pojkarna, och firar sin kompis' 30-års dag, så honom lär jag inte träffa längre idag. Själv har jag bytt däcken på bilen och tvättat av stackaren som faktiskt hunnit bli väldigt smutsig sedan jag senast tvättade av henne!

Det e så varmt därute om man hittar en solplats i lä, vilket jag gjorde då jag tvättade bilen i jeans, collegetröja och fodrade gummistövlar! Jättevarmt! Den där solen är nog farlig, jag kan inte annat säga, att den är så het nu redan i April bådar inte gott för huden. Folk blir ju dessutom som galna genast det blir lite varmare så här på våren här i Norden. Jag såg folk cykla i T-shortor och bara armar på vägen till morföräldrarna, och utan solskydd förstås, för inte behöver man ju lägga solkydd om man inte är på stranden i baddräkt!?

Ja, solskydd eller inte, solen och sommaren är hursomhelst varmt välkomna för min del! Jag har väntat länge nog nu!

Man vet att det är sommar, eller åtminstone att den e på väg, då morföräldrarna ställer ut gårdstomten! Bilden är dock från förra året, än har han inte släppts ut!

Ha en skön lördag nu!

2 kommentarer:

  1. Jag har alltid sagt trollslända, har aldrig ens hört dagsslända. Det är nog något österbotniskt påhitt:)

    SvaraRadera
  2. Ok, trollslända it is! :)

    SvaraRadera