onsdag, september 16, 2009

Badminton, baby, yeah!

Steg upp med tuppen, nästan i alla fall, idag och stämplade in på jobbet 07:09! Vilket alltså är rätt så tidigt för yours truly...

Saker och ting gick ju inte riktigt som planerat igår och då pratar jag tyvärr främst om de där pose-övningarna, jag åt hallonkvarg och specialmuffins istället! :) Men kläder tvättade jag, så lite produktiv var jag ju ändå...

Om ~1,5h är det dags för Badminton mot ässet Sussu! :) Jag kallar henne ässet för att det är hon som lär mej regler och sånt, och så är hon ju mycket bättre än mej (än så länge...)!

Japp, nu börjar det dra ihop sig!

Vi återkomer! :)

9 kommentarer:

  1. Muffins och kvarg lät ju som en perfekt uppladdning. Hoppas ni hade ett bra badminthon-pass!

    SvaraRadera
  2. Tack, det var ett rätt så bra pass! Lite tröga var vi denna gång men jag tror att vi kommer att vara desto mer taggade nästa gång! :)

    SvaraRadera
  3. Badminton är verkligen kul, jag spelade det mycket tidigare, men nu har jag tyvärr slutat (tränade i skolans gympasal och nu går jag inte i skolan mera). Det var så skönt att smasha bollen riktigt hårt över nätet, få ut sina aggresioner lite :)

    SvaraRadera
  4. Ja, elleru hur? Man får träna reaktionsförmågan också, den vill bli lite trög ibland... ;)

    SvaraRadera
  5. Så söt bild. Blev riktigt sugen på muffinsarna du skrev om. Badminton e skoj, även om det är länge sen jag har spelat...tror nog jag också skulle behöva hjälp med reglerna :)

    SvaraRadera
  6. Jenny: Visst e den söt? Det är faktist min handuk som jag hade som baby och som barn... :) Nu har jag den på gymet and such till att torka bort svetten... :}
    Åhh, jag minns när jag var liten och satt invirad i den handuken och vi va i bastun och jag drack Rally! :) Nån annan som minns Rally?

    SvaraRadera
  7. Rally ja! det var ju en klassiker :) det hade vi alltid med oss till skären då vi var barn. Tack för badmintonpasset igår! Vi var ju lite tröga, jo, men nästa vecka tar vi igen oss, eller hur?

    SvaraRadera
  8. Klart att vi gör! Det kommer slås kantbollar av badden så det bara yrar om stället! ;)

    SvaraRadera