onsdag, november 18, 2009

Spikat!

Japp, jag har anmält mig till Botnia-Vasan 2010! 53 km på skidor i kärlekens tecken på Alla hjärtans dag 14.2.2010!
Rätt så kul med tanke på att jag inte stått på skidor sen jag var typ 13 år? Med min anspråkslösa matematik blir det 15 år sedan! Vad tror ni? Fixar jag det?

12 kommentarer:

  1. Jill: Tack! Det betyder mycket! :) Jag känner precis samma rus som då jag anmälde mig till HCM! Jag är en sån som bara måste ha ett mål!

    SvaraRadera
  2. Klart du fixar det! Vilken utmaning :)

    SvaraRadera
  3. JODÅ, DU FIXAR DET! önskar att jag kunde följa med men jag skall nu se efter min läkardejt om det är så att det ändå sist och slutligen blir så att de sätter kniven i mig.

    SvaraRadera
  4. Jenny: Tror du? Ja utmaning är det med stort M...jag menar U! X)
    Pirrar i magen som bara den!

    Cecilia: Tack! :) Det sku va kul att ha dig med där ja! Har du några tips i träningsväg?

    SvaraRadera
  5. Är du fullständigt galen mänska! Det finns ju inget värre än att skida!!! Fast det är ju förstås min högst objektiva åsikt :) Jag önskar dig dock all lycka i världen och det är ju klart du fixar det, du fixar det mesta du faktiskt.

    SvaraRadera
  6. Snowie: Heheh, tack! Tycker dock inte att folk som frivilligt far och cyklar 300km kan gå omkring och kalla andra människor galna!!!!

    SvaraRadera
  7. Klart du fixar det, men tungt kan det ju va förstås! Såg igår i tidningen att det bara är 12 veckor kvar, coh det låter ju lite. Toni ska också skida så nu gäller det att börja träna...

    SvaraRadera
  8. Annika: Tack för förtroendet! Ja tungt lär det nog bli! Ska fixa ett par stavar någonstans ifrån och ett par skidor förstås...och monon...
    :)

    SvaraRadera
  9. månne du ha namnsdag och födelsedag i dag? grattis isf? tipsen kommer när min hjärna börjat fungera igen.

    SvaraRadera
  10. Cecilia: Ja så är/var det! Tack ska du ha! :)

    SvaraRadera