söndag, november 29, 2009

Utmaning!

Jag blev glatt överraskad denna söndags"morgon" då jag med mitt mycket tunga huvud och snoriga näsa bänkade mig framför datorn och gick in på Jennys blogg! Där har hon gått och utnämnt mig till en "Awsome girl" som medföjdes av en lite utmaning också! Tack Jenny, du gjorde mig jätteglad! :)

Jenny är en fantastiskt positiv och glad människa som tränar och lagar god mat för sitt välmående. För er som vill göra träningen rolig och äta god mat kan det lönas att titta in på hennes blogg. För de bara vill läsa om rolig träning och god mat är bloggen även ett mycket gott val.



Jag ska alltså skriva 10 saker om mig själv och skicka utmaningen vidare till någon som jag tycker är Awsome! Det finns, precis som Jenny också sade, massvis att välja mellan men jag väljer att skicka den vidare till Kaaja!
Kaaja är jätte tuff som bara tog sitt pick och pack och flyttade till ett mycket nordligt Norge för kärleken, trots att hon typ inte kände någon där och hade sin examen på hälft här hemma. Nu har hon fått en fin tjänst i hjärtat av Sverige; Stockholm, examensdagen närmar sig hela tiden och hon fick än en gång fatta det stora beslutet att flytta långa vägar. Hon strävar efter just det hon vill ha, det kanske kan ta en stund men hon kommer definitivt dit. Det är inte många som vågar gå sin egen väg! Du är beundransvärd Kaaja!

Här kommer de, 10 saker som en del vet och andra inte om mig...

1. Jag är en aftonstjärna. Jag har tre systrar av vilka den yngsta nyligen fyllde 40! Jag menar, älskade syster-yster inte att du är gammal, bara att jag är mycket yngre än dig!

2. Jag är lite paranoid och jag har lätta tvångstankar. Med tvångstankar menar jag att jag kan få för mig att jag måste göra vissa saker på ett visst sätt, ett visst antal gånger eller inom en viss tid annars får jag otur eller så händer det nåt otrevligt.

3. Jag är konflikträdd men ifrågasätter gärna.

4. Jag har aldrig fiskat eller rensat fisk.

5. Jag tror på ödet.

6. Jag älskar att ordna upp kaos och oreda. Tycker alltså om då det är snyggt och prydligt, men lyckas inte ha det så eftersom vi är två som bor i det här hemmet. Favoriten har en lite annan uppfattning om snyggt och prydligt och jag är ingen piga. :)

7. Jag är allergisk mot djur med päls. Och elefanter.

8. Jag gillar mål och utmaningar. Jag trodde inte att jag gjorde det, men det visar sig att jag behöver dom för att funktionera.

9. Jag hade rökt i 13 år innan jag slutade. Nu har jag varit fri i 2 år!

10. Och slutligen, ett stolt ögonblick i mitt liv: Då jag stod vid porten till de frias land (passkontrollen i USA) och gav mitt pass till kontrollanten, såg han på det och sade: "Aah, Finland! How come all Finnish girls are so pretty? What do you eat?". Jag blev lite till mig och rodnade och sade "I don´t know, reindeer?". Han såg på mig en god stund innan han släppte in mig i sitt fosterland...

Over and out!
Kaaja nästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar