måndag, november 23, 2009

You´ll never walk alone!

Helgen var helt superbra! Det var glögg- och pepparkakskväll med flickorna hela lördagskvällen lång! Glögg i alla möjliga mängder och former! Tekniskas sångbok dök upp och med den ett antal sånger och nya glöggformer! :)

Jag berättade visst inte vad favoriten gav för födelsedagspresent till mig?
Jo, på 1:a Maj 2010 sitter jag på Anfield road, påbyltad med alla Liverpool-grejer som finns att köpas och kollar Liverpool-Chelsea -matchen på plats!! :D Visst e han nog lite fin min favorit? Tycker jag med! :)
Kan rätt så många Liverpool-sånger redan, men vi får väl nog ta en inövningskväll där före nån dag!
Stadion har 45400 platser men publikrekordet är 61905 då Liverpool, 2 Februari 1952, spelade mot Wolves .
Jag har förresten betalat anmälningsavgiften för Botniavasan 2010 nu så there is no turning back now! :)

Badminton om en timme, med min alldeles egna nya Badminton-racket som jag fick av Sussu i födelsedagspresent! Hittills har jag snyltat på deras (Sussus och hennes pojkväns) racket, men nu har jag en alldeles egen! Ska bli kul att testa den!

2 kommentarer:

  1. Vilken lyckad helg och fin present du fick :)

    Du är tapper som tänker skida Botniavasan. Själv har jag valt att undvika allt som har med längdskidor att göra. Längdskidning för mig har oftast resulterat i att jag har varit frustrerad och arg. För mycket glidvalla eller för lite fäste, tycks vara en hel vetskap det där med att valla skidorna rätt...

    SvaraRadera
  2. Jenny: Tack för förtroendet! Vi får se hur tapper man sist och slutligen är då det kommer till kritan ;)
    Ja, det där med vallning kan jag tänka mig att är en hel vetenskap för sig. Jag känner dock många erfarana skidare och hoppas på tips och råd från det hållet! :)

    SvaraRadera