onsdag, februari 24, 2010

10 km del II

Det blev 10 km idag också och åter en gång lite snabbare än förra gången. Jag har faktiskt i tystnad kommit överens med mig själv att jag ska springa minst 10 km varje gång jag springer, allt under 10 km ska motiveras.

Prodigy är förresten den absolut bästa "Ge-järnet" musiken i världen! Jag skulle kuta runt jorden om jag hade Prodigy-musik i öronen. Och Antiloop! :)

Hur ska jag träna samma muskler som man använder då man gör chins utan att faktiskt göra chins?
Chins:
Gärna utan gym också, men gym går att ordna om jag måste...

2 kommentarer:

  1. little snowie's tränande samboonsdag, 24 februari, 2010

    Hej, för att träna samma muskler som vid chin-ups kan du göra endera pulldowns, pullovers eller hantelrodd(dumbell row). Pulldowns kräver gym, pullovers och hantelrodd kan du göra med en bänk(eller någon stabil yta)+en hantel.

    Nu är jag lite nyfiken över varför du undrar detta? Har man inte en chins-stång hemma är det förståeligt, men ifall man inte "klarar" av chins så kan jag varmt rekommendera att man gör negativa chins tills man kan göra riktiga chins.

    Hoppas något av detta kan hjälpa dig.

    SvaraRadera
  2. little snowie´s tränade sambo: ;) Tack för tipset. Jag hoppades faktiskt på att det skulle lossna några tips från ditt håll! Ok, så det blir gym då, de har säkert en sån där "pull-down"-mackapär på TennisCenters gym. Det såg förresten ut att vara ett "järn"-gym, ifall du inte varit där och kollat ännu. :)

    SvaraRadera