söndag, februari 07, 2010

Ett stycke långpass!

26 km skidade vi i trögt men vackert före! En mycket god idé att "skida in" banan så att säga. Nu vet man lite vad man har framför sig. Botniavasan-banan är rätt så stabil (eller vad man nu ska kalla det) med i det stora hela rätt så långsamma uppstigningar och nedförsåkningar.

"Då du kommer till en gigantiskt backe, har du skidat ungefär halva sträckan!", sade en av medskidarna idag. Bra att veta. Begreppet "gigantisk" är väl ändå relativt till vad man hittills upplevt i sitt liv. Wasklot-spåret var ett backigt skidspår för mig ända tills jag bekantade mig med Öjbergets 5 km-spår. Det är ett backigt spår.

Kommande veckan kommer att spenderas i lugnets tecken. Kanske springer en länk i morgon och skidar max. 10 km på onsdag för att sedan spara krafterna fram tills domedagen!

8 kommentarer:

  1. Bra jobbat. Tänk att det bara är en vecka kvar. det lönar sig nog att det lite lugnare denna vecka och sedan ge järnet nästa helg.

    SvaraRadera
  2. Cecilia: Ja, det är nog lite spännande nu! 53 km kommer nog att vara tufft! :)

    SvaraRadera
  3. Iiii, jag blir också lite pirrig för din skull redan. Att ladda är ju jättekul... lite tråkigt att man inte får träna så mycket man vill, men det är det värt.

    SvaraRadera
  4. Sofie: Ja pirrigt är nog ett bra ord att beskriva det hela. Det liksom fladdrar i bröstkorgen, värst/bäst fladdrar det dagen före...Måtte jag orka hela sträckan! :)

    SvaraRadera
  5. DU ORKAR NOG! har du liksom klarat dig igenom 42195 m till fots så nog orkar du skida 53 km! HEJA HEJA!

    SvaraRadera
  6. Låter som en bra plan att vila inför den stora dagen :) Lycka till nu redan i förskott!

    SvaraRadera
  7. Jenny: Ja, de som varit med förr sade att det löns att spara på krafterna! Uuuh, va de e spännande! :)

    SvaraRadera